Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gdzie lecicie?Witam was wszystkie! Mój poniedziałek jest całkiem spoko bo właśnie kupiliśmy bilety na urlop!Lecimy pod koniec sierpnia! Już się doczekać nie mogę
![]()
A gdzie?Witam was wszystkie! Mój poniedziałek jest całkiem spoko bo właśnie kupiliśmy bilety na urlop!Lecimy pod koniec sierpnia! Już się doczekać nie mogę
![]()
ZazdrooooWitam was wszystkie! Mój poniedziałek jest całkiem spoko bo właśnie kupiliśmy bilety na urlop!Lecimy pod koniec sierpnia! Już się doczekać nie mogę
![]()
WspanialeNie do mnie pytanie, ale byłam w zeszłym roku w Alicante w połowie września, a Torremolinos jest jeszcze bardziej na południe, więc pewnie jeszcze ciut ciepłej i był upał. Normalnie pełne lato, siedziałam ciągle w morzuCzasem wieczorem cieniutki sweterek jako ochrona od wiatru od morza
Polecam, dla mnie najlepszy czas na hiszpańskie morze
![]()
No właśnie dokąd???? Ja tez siedzę i szukam i już nic nie wiemWitam was wszystkie! Mój poniedziałek jest całkiem spoko bo właśnie kupiliśmy bilety na urlop!Lecimy pod koniec sierpnia! Już się doczekać nie mogę
![]()
A to już prenatalne?Jestem nienormalna. Wizytę mam za 4 dnia a ja czuję wyrzut kortyzolu![]()
Nie. Kontrola. Prenatalne za tydzień.A to już prenatalne?