Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lekarz dopiero po świętachTo pytanie powinno paść u ginekologa/ endokrynologa.
Nie to pierwszy raz, Zawsze miesiączki bardzo obfite od pierwszego dnia do 6. Ostatni dzień to słabe krwaenirnirAle wcześniej też tak miałaś czy co?
no to może być wszysrko tak naprawdęNie to pierwszy raz, Zawsze miesiączki bardzo obfite od pierwszego dnia do 6. Ostatni dzień to słabe krwaenirnir
Jak dla mnie miesiączka tylko mało obfitaHej, zaczęła mi się miesiączka 20.12 takie różowe plamienia przez 1,5 dnia mega obfity okres przez następne pół nic a nic. Od 3 do 4 plamienia brązowe a w 5 lekko zabarwiony śluz na brązowo. Co to może oznaczać? Staramy się o dziecko.
Ja bym obstawiała na taką miesiaczkę, po prostu jakieś zawirowania. Przeszłaś jakiś stres lub wdrożyłaś jakieś diety lub suplementy w ostatnim czasie?Hej, zaczęła mi się miesiączka 20.12 takie różowe plamienia przez 1,5 dnia mega obfity okres przez następne pół nic a nic. Od 3 do 4 plamienia brązowe a w 5 lekko zabarwiony śluz na brązowo. Co to może oznaczać? Staramy się o dziecko.
Jednak było to plamienie, jestem w ciążyJa bym obstawiała na taką miesiaczkę, po prostu jakieś zawirowania. Przeszłaś jakiś stres lub wdrożyłaś jakieś diety lub suplementy w ostatnim czasie?
Gratulacje! ZdrowiaJednak było to plamienie, jestem w ciąży![]()