Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pozytywny :-)Robiony o 18. I daruje już sobie z testami czekam na betę do środy. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
Beta 15,8 czy 15800? Bo jeżeli ten pierwszy wynik to raczej nic z tego nie będzie.Dziewczyny poszłam na betę 15,800 6 tydzień, zaczęłam plamić od przedwczoraj tak lekko, że tylko na papierku, pobolewa mnie podbrzusze czy mam się czym martwić? Odchodzę już od zmysłów. Ginekolog dopiero 6 maja :/
Plamieniem się nie przejmuj. Ja plamilam praktyczne bez przerwy przez dobre 5 miesięcy [emoji846] szczegolnie w momencie spodziewanej miesiączki. I myśl pozytywnie!! [emoji2956]15800 jak narazie plamienie ustało, ale martwię się tak czy siak( auto uzupełnianie mam włączone w telefonie więc sorka
Dziwne,że przy takiej becie testy wychodziły negatywne. Nie bagatelizuj plamienia i umów się szybciej do ginekologa.15800 jak narazie plamienie ustało, ale martwię się tak czy siak( auto uzupełnianie mam włączone w telefonie więc sorka