• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ellaone

Ostatnia miesiączka 8 grudnia 2025, sex uprawiałam 19 grudnia bez zabezpieczenia ale i bez wytrysku, 22 grudnia przyjęta ellaone po ok 68 godz od, testy 02.01 12.01 13.01 oraz 14.01 wyszły negatywne jednak od wczoraj miałam mdłości i biegunke, czy testy na pewno pokazują dobrze ? Kiedy można spodziewać się miesiączki po ellaone

reklama
Ostatnia miesiączka 8 grudnia 2025, sex uprawiałam 19 grudnia bez zabezpieczenia ale i bez wytrysku, 22 grudnia przyjęta ellaone po ok 68 godz od, testy 02.01 12.01 13.01 oraz 14.01 wyszły negatywne jednak od wczoraj miałam mdłości i biegunke, czy testy na pewno pokazują dobrze ? Kiedy można spodziewać się miesiączki po ellaone
Po takim czasie kilkukrotne ujemne testy praktycznie wykluczają ciążę. Mdłości i biegunka mogą być skutkiem ubocznym EllaOne, efektem rozregulowania hormonalnego po tabletce lub zwykłych dolegliwości żołądkowo-jelitowych. Po EllaOne miesiączka może pojawić się kilka dni wcześniej lub nawet do 2-3 tygodni później, a pierwszy okres bywa inny niż zwykle. Jeśli miesiączka nie pojawi się po ok. 3 tygodniach opóźnienia lub objawy będą się nasilać, warto skonsultować się z lekarzem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry