Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziekujeCo prawda ja jestem bezmięsna, ale lekarz od endometriozy sugerował ograniczenie czerwonego mięsa, a wprowadzenie ryb morskich. Nie jeść smażonych a lepiej gotowane lub grillowane. Podobne zalecenia są właśnie w diecie z niskim IG. Poczytaj, bo warto.
Ja po odstawieniu antykoncepcji po 3 miesiącach zaszłam ale niestety było puste jajo i bardzo się przestraszyłam że coś jest nie tak. Ale w następnym cyklu znów byłam w ciąży i teraz 20 tydzieńA jak jest z zajściem w ciążę? Słyszałam że dość ciężko i trochę mnie to przerażaginekolog mówiła że najlepiej po tej operacji najlepiej się już starać
A jak jest z zajściem w ciążę? Słyszałam że dość ciężko i trochę mnie to przerażaginekolog mówiła że najlepiej po tej operacji najlepiej się już starać
Na 95% jest to endometrioza, ale ginekolog powiedziała żebym pojawiła się jeszcze 10dc na potwierdzenie.Ja po odstawieniu antykoncepcji po 3 miesiącach zaszłam ale niestety było puste jajo i bardzo się przestraszyłam że coś jest nie tak. Ale w następnym cyklu znów byłam w ciąży i teraz 20 tydzień
To akurat u mnie, ale zdążą się że kobiety zdrowe starają się kilka miesiecy/lat.
A ty masz stwierdzona endometriozie?
A mnie zawsze fascynują lekarze, którzy na podstawie usg stwierdzają endometrioze.Na 95% jest to endometrioza, ale ginekolog powiedziała żebym pojawiła się jeszcze 10dc na potwierdzenie.