reklama

Endometrium po clo

mysza33

Fanka BB :)
Czy któraś z was zaraz po owulacji i stosowaniu clo miała grube endometrium? Podobno clo ścienia endo a u mnie w 14 dc endo 17 mm lekarz mowi że są duże szanse na ciąże, do tego dwa ciałka żółte.

reklama
Czy któraś z was zaraz po owulacji i stosowaniu clo miała grube endometrium? Podobno clo ścienia endo a u mnie w 14 dc endo 17 mm lekarz mowi że są duże szanse na ciąże, do tego dwa ciałka żółte.
Kochana ja bez Clo miałam endometrium na poziomie 6 mm - po pierwszym miesiącu stosowania skoczyło na 11 mm 🤣 przy 2 miesiącu babrania Clo było właśnie 17 mm i wtedy się nam udało zajść w ciąże 🙂 dziś mamy 24+2 tc i będzie chłopiec, Antoś 💙

Trzymam za Was kciuki ❤️

Kochana ja bez Clo miałam endometrium na poziomie 6 mm - po pierwszym miesiącu stosowania skoczyło na 11 mm 🤣 przy 2 miesiącu babrania Clo było właśnie 17 mm i wtedy się nam udało zajść w ciąże 🙂 dziś mamy 24+2 tc i będzie chłopiec, Antoś 💙

Trzymam za Was kciuki ❤️
W takim razie nic tylko czekać... a czy udało Ci się w którymś z tych cykli po clo wyhodowac dwa ciałka żółte? a mimo tego w cyklu w którym się udało jest ciąża pojedyncza?
u mnie właśnie endometrium 17 mm w 14 dc i dwa ciałka żółte...

U mnie takie endometrium dyskwalifikowało ivf. Takie grube też nie jest dobre. Max powinno mieć 15 mm. A najlepsze to takie w granicach 8-9 mm.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry