blanny
Fanka BB :)
Ja też w drugim cyklu przy clo i dupku zaszłamHej,
Czy właśnie po clo udalo Ci się zajść w ciąże?
Miałam IO, cienkie endo, problem z nierosnacymi pęcherzykami, ich pękaniem, niski prog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też w drugim cyklu przy clo i dupku zaszłamHej,
Czy właśnie po clo udalo Ci się zajść w ciąże?
W takim razie mam nadzieję że i mi pomoże clo. Cykle regularne, nasienie b. dobre, drożność prawidłowa, hormony ok, własna owu była a ciąży po roku nadal brak...Ja też w drugim cyklu przy clo i dupku zaszłam
Miałam IO, cienkie endo, problem z nierosnacymi pęcherzykami, ich pękaniem, niski prog.
Ja też się bałam, tym bardziej, że mam braci bliźniaków i po obydwu stronach u mojej mamy w rodzinie były bliźniakiW takim razie mam nadzieję że i mi pomoże clo. Cykle regularne, nasienie b. dobre, drożność prawidłowa, hormony ok, własna owu była a ciąży po roku nadal brak...
Trochę się tylko boję ciąży bliźniaczej
ja tez mam w rodzinie bliźniaki, do tego właśnie te dwa ciałka żółte i lekarz na ostatnim monitoringu mówi: "a ja uprzedzałem Panią że może być ciąża bliźniacza"Ja też się bałam, tym bardziej, że mam braci bliźniaków i po obydwu stronach u mojej mamy w rodzinie były bliźniakiale już stwierdziłam, że wolę w razie czego bliźniaki niż nie mieć dziecka w ogóle
Znam kobiety, którym pękły dwa lub nawet trzy pęcherzyki, a ciąży w ogóle nie było.W takim razie mam nadzieję że i mi pomoże clo. Cykle regularne, nasienie b. dobre, drożność prawidłowa, hormony ok, własna owu była a ciąży po roku nadal brak...
Trochę się tylko boję ciąży bliźniaczej
Jest hardcore, nie powiem. Ale wszystko jest do przeżycia. Moja znajoma w wieku 20 lat urodziła córkę, to była nieplanowana ciąża. Potem chcieli drugie dziecko, ale nie wychodziło i musieli się leczyć. Efektem są trojaczkija tez mam w rodzinie bliźniaki, do tego właśnie te dwa ciałka żółte i lekarz na ostatnim monitoringu mówi: "a ja uprzedzałem Panią że może być ciąża bliźniacza"Mój mąż by się bardzo cieszył tylko zastanawiam się jak byśmy sobie logistycznie z tym wszystkim poradzili ale też staram się myśleć tak jak Ty - lepiej podwójne szczęście niż brak dziecka.
wiem, że to że pęcherzyki pękły nie oznacza ciąży więc raczej się nie nastawiam na ten pierwszy cykl. Bardziej się cieszę, że clo działa więc mam nadzieję że może za którymś razem się udaZnam kobiety, którym pękły dwa lub nawet trzy pęcherzyki, a ciąży w ogóle nie było.
U mnie dwa cykle na clo - w pierwszym mimo podania ovitrelle pęcherzyk nie pękł (był jeden dominujący), w drugim cyklu był jeden dominujący i sam pękł, ale dopiero jak był bardzo duży. Lekarz nawet powiedział, że już nie pęknie niestety. A tu niespodzianka.
pozostało mi tylko czekać do dnia miesiączki i zobaczymy. Ale cały czas jestem zdziwiona właśnie takim grubym endometrium, w życiu nie miałam aż tak grubego przed stymulacją. Zazwyczaj było 10 mmmJa po clo miałam endometrium 17mm i zaszłam wtedy w ciążę, ale niestety "utknęła" w jajowodzie. Clo zwiększa nieco ryzyko ciąży pozamacicznej.