czarita
Zaangażowana w BB
Kurczę w takim razie muszę zrobić w poniedziałek.Niski. Taki pewnie poniżej 5ng
Jak będzie np 15ng to do okresu pewnie jeszcze trochę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę w takim razie muszę zrobić w poniedziałek.Niski. Taki pewnie poniżej 5ng
Super gratulacje!To ja w tym cyklu. Mi chyba przez grype owulacja się przesunęła o ok 2 tygodnie.
1 marca miałam wizytę u mojego ginekologa (rano jeszcze zrobiłam test i wyszedł bieluśki) a on mi mówi "piękne endometrium, idealne na ciążę. Na pewno pani nie jest?"
2 marca mąż twierdził że"a może jednak się udało", popukalam się tylko w czoło
4 marca po pracy coś mnie tknęło i zrobiłam test i wyszła 2 kreskablada, ale widoczna.
Także mnie już chyba nic nie zdziwi![]()
A w którym dniu wyszedł Ci pozytywny test, przy jakiej długości cyklu? Pamiętasz jakie miałaś endometrium?To ja w tym cyklu. Mi chyba przez grype owulacja się przesunęła o ok 2 tygodnie.
1 marca miałam wizytę u mojego ginekologa (rano jeszcze zrobiłam test i wyszedł bieluśki) a on mi mówi "piękne endometrium, idealne na ciążę. Na pewno pani nie jest?"
2 marca mąż twierdził że"a może jednak się udało", popukalam się tylko w czoło
4 marca po pracy coś mnie tknęło i zrobiłam test i wyszła 2 kreskablada, ale widoczna.
Także mnie już chyba nic nie zdziwi![]()
W 39 DC test nagatywny, endometrium 14mmA w którym dniu wyszedł Ci pozytywny test, przy jakiej długości cyklu? Pamiętasz jakie miałaś endometrium?![]()
Super gratulacje!ja też wczoraj rano robiłam test przed wizytą i była jedna kreska, lekarz mi mówi że endometrium w tym dniu cyklu wskazuje na bardzo wczesną ciążę i kazał powtórzyć test za 3 dni więc zobaczymy. Choć ja mam z tyłu głowy że już coś by pokazał test. A w dniach dopracowanej miesiączki - 24- 28 miałam takie bóle okresowe jakbym już ja miała
![]()
Pytanie jeszcze kiedy był jakiś seks, bo raczej jest niezbędny do ciążyRównież dobrze w tym 28dc mogłaś mieć dopiero owulacje, a żeby coś wyszło na teście to musi być min 8dpo a najlepiej to tak z 10dpo
Pytanie jeszcze kiedy był jakiś seks, bo raczej jest niezbędny do ciąży(naturalnej, żeby ktoś mnie za słówko nie złapał)
No tak zgadza sięNo tak. Zakładam, że skoro lekarz i autorka mają takie rozważania to ten seks jest reguralny tj co 2-3 dni![]()
Zrobiłam progesteron i wyszedł 11 :/ Test rano negatywny więc betę już sobie darowałam. Pisałam już do gin co w takiej sytuacji robić, czy mam się zgłosić na wywołanie. Jeszcze sobie myślę że skoro w czwartek miałam pęcherzyk 24 mm to może rzeczywiście mi się przesunęło wszystko - owulacja i co za tym idzie cykl się znacznie wydłużyłNiski. Taki pewnie poniżej 5ng