reklama

Endometrium

Witam
Wczoraj byłam u ginekologa na badaniu i powiedziała że mam endometrium 15mm że trochę małe. Ciążę mam potwierdzona wynikami krwi beta 24dc 42.6 27dc beta 316 i progesteron 36 więc przyrost jest. Byłam że względu na infekcje intymna dostałam globulki ale teraz się martwię czy będzie dobrze się rozwijać. Jak było u Was? To jest 4 tydzień więc na usg miało prawo nic nie widać oprócz ciałka żółtego w jajniki

reklama
Chyba niepotrzebnie lekarz Cię nastraszył. Dla ciąży endometrium to min. 7mm, a ty masz ponad 2x tyle.

A jesteś pewna tej infekcji? Bo w ciąży to normalne, że śluzu jest więcej - może być mleczny, a nawet żółtawy. Nie może natomiast brzydko pachnieć.

Chyba niepotrzebnie lekarz Cię nastraszył. Dla ciąży endometrium to min. 7mm, a ty masz ponad 2x tyle.

A jesteś pewna tej infekcji? Bo w ciąży to normalne, że śluzu jest więcej - może być mleczny, a nawet żółtawy. Nie może natomiast brzydko pachnieć.
No właśnie jak wachalam majtki to czułam proszek tylko. Jak robiła mi lekarz badanie wziernikiem to mówiła że są bable na sluzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry