klaudia16
Fanka BB :)
że muszę wprowadzić dzieje z niskim indeksem glikemicznym , jeść min 5 posiłków dziennie i starać się jeść regularnie ,bo wygląda jej to na hiperglikemięa co lekarka powiedziała na cukry?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
że muszę wprowadzić dzieje z niskim indeksem glikemicznym , jeść min 5 posiłków dziennie i starać się jeść regularnie ,bo wygląda jej to na hiperglikemięa co lekarka powiedziała na cukry?
wiem, wiem, że ja tu nielegalnie ale ciekawa jestem czy lekarka coś powiedziała o niskich cukrach@MyszkaMiki30 mogę Cię wpisać dla porządku w kalendarz? Będziesz testować? Czy lepiej ławka? Jak Twoje zdrowie?![]()
ale testy chyba mogą się "wahać kolorem". Pytanie czy robisz tak jak trzeba czyli 3h bez picia i sikania o podobnej godzinieAle genarnie zgadza się bo czuję że prawy jajnik coś działa także myślę że ta owu będzie , tylko pytanie czemu testy mi nie wychodzą haha
O jaaaa wspaniałe, że udało Wam się wrócić do starań!wiem, wiem, że ja tu nielegalnie ale ciekawa jestem czy lekarka coś powiedziała o niskich cukrach
U mnie chyba już lepiejchwilę temu wróciliśmy do starań, narazie naturalnie (więc wiadomo)
..
Możesz mnie zapisać na ławeczkę bo ja z tych nielubiących testować ale lubię was podczytywać i czasem coś się udzielić.
Jak zajdę na ławeczce to wam nie powiem![]()
powiem ci że nie 3 dni z rzędu robiłam rano z drugiego meczu ,oczywiście nie pijąc , 2 łyki żeby popić tabletkę która muszę rano wziąć na tarczycę . Szczerze robię je tak tylko o bo mam je w domu ,ale jakoś się nimi nie sugeruje bo odkąd je robię to cuda mi wychodzą , wierzę w to co powiedział lekarz że będzie na dniach ,zresztą w środę idę sprawdzić czy mi pękł pęcherzyk ,ale myślę że skoro ostatnio nie potrzebowałam nic na pęknięcie to może tym razem też będzie okejale testy chyba mogą się "wahać kolorem". Pytanie czy robisz tak jak trzeba czyli 3h bez picia i sikania o podobnej godzinieno i najważniejsze to wyłapać pik ale czasem może on być np. W nocy i krótko i się nie wyłapie
![]()
a czemu nie robisz wieczorem? Testy owulacyjne chyba najlepiej robić wieczorempowiem ci że nie 3 dni z rzędu robiłam rano z drugiego meczu ,oczywiście nie pijąc , 2 łyki żeby popić tabletkę która muszę rano wziąć na tarczycę . Szczerze robię je tak tylko o bo mam je w domu ,ale jakoś się nimi nie sugeruje bo odkąd je robię to cuda mi wychodzą , wierzę w to co powiedział lekarz że będzie na dniach ,zresztą w środę idę sprawdzić czy mi pękł pęcherzyk ,ale myślę że skoro ostatnio nie potrzebowałam nic na pęknięcie to może tym razem też będzie okej![]()
Já w tym miesiącu też się pierwszy raz posiłkowałam ACC i wiesiołkiem i z kolei zastanawiam się, czy mi czegoś nie namieszały w cyklu. Zazwyczaj owulację miałam koło 14 dnia i mniej więcej widziałam kiedy zaczyna się śluz płodny. W tym cyklu w ogóle go nie widziałam, a testy owy też wychodziły bardzo dziwneTak samo w tym miesiącu brałam miovela nac pierwszy raz , i 2 miesiąc biorę wiesiołka i powiem wam że na mnie też nie działanie widzę poprawy w śluzie niestety
![]()
rano łatwiej mi zachować odstęp od nie picia , pracuje teraz do 18 i nie ma raczej opcji nie picia przed 2-3 h tym bardziej że mamy 32 stopnie hahaa czemu nie robisz wieczorem? Testy owulacyjne chyba najlepiej robić wieczorem