• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fostimon 75 i Mensinorm 75

AniaAneczka

Początkująca w BB
Witam! Kochane, lekarz przepisał mi tym razem od 2 dnia cyklu przez 10 dni FOSTIMON 75 I MANSINORM 75 codziennie.
Czy któraś z Was miała do czynienia z tymi lekami ( zastrzykami)? Czy któraś z Was zaszła w ciążę dzięki nim?
🌷

reklama
Aniu,to sa leki do stymulacji jajnikow przed in vitro.Zapraszam do nas na Kto po in vitro.Rozumiem ze tez ich do stymulacji uzywasz?
No właśnie do in vitro nie jestem przygotowywana, bynajmniej lekarz mi o in vitro nic nie wspominał. O inseminacji również nie.. W 7-9 dzień cyklu mam się pojawić na wizycie na usg zobaczyć czy wgl cos się dzieje po zastrzykach. Kazał współżyć i tylko tyle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry