Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zauważyłam, że znacznie mocniej i szybciej mi wyskoczył niż przy pierwszej ciąży, ale wtedy miałam szesciopak na brzuchu a teraz zrobiła się oponka lekka przed ciaza więc może to też ma coś wspólnego, sama nie wiem, na pewno nie jestem w stanie się ukrywaćNo u Ciebie bardzo widaćmyślę ze to kolejna ciąża i dlatego
ja czekam kiedy mój taki będzie
![]()
Głównie z powodu iż gdyż ponieważ aż do wczoraj jakoś tak nie chciałam, czy też nie byłam w stanie,m uwierzyć że to NA PRAWDĘ się udało i dzidzia jest zdrowa i na prawdę jestem w ciąży ciąży.Po co się ukrywac jest się czym pochwalićtaka fajna piłeczka
ja juz tez coraz trudniej jeszcze te prenatalne i pierdziele nie ukrywam sie bo mnie to męczy
Ja sie zastanawiam.wlasnie jak to jest z tym brzuchem. Rosnie mi typowy ciazowy, troche tluszczu na nim mam, ale ma ewidentny ksztalt ciazowego. A jak dzisiaj znalazlam tetno dziecka detektorem, to znalazlam je baaaardzo nisko, ledwo nad linia gdzie kocza sie wlosy łonowe. Wiec skad ten brzuch?!Zauważyłam, że znacznie mocniej i szybciej mi wyskoczył niż przy pierwszej ciąży, ale wtedy miałam szesciopak na brzuchu a teraz zrobiła się oponka lekka przed ciaza więc może to też ma coś wspólnego, sama nie wiem, na pewno nie jestem w stanie się ukrywać![]()
Macica rosnąc robi miejsce dla dzidzi, przesuwając nasze bebechy wyżej. Jelita, żołądek itd. To jest jeden z powodów.Ja sie zastanawiam.wlasnie jak to jest z tym brzuchem. Rosnie mi typowy ciazowy, troche tluszczu na nim mam, ale ma ewidentny ksztalt ciazowego. A jak dzisiaj znalazlam tetno dziecka detektorem, to znalazlam je baaaardzo nisko, ledwo nad linia gdzie kocza sie wlosy łonowe. Wiec skad ten brzuch?!
Dzieki za wytlumaczenie, bo w necie nic sensownego na ten temat nie znalazłamMacica rosnąc robi miejsce dla dzidzi, przesuwając nasze bebechy wyżej. Jelita, żołądek itd. To jest jeden z powodów.
Kolejny to progesteron który rozluźnia mięśnie aby łatwiej się macicy rosło przez co wszystko jet bardziej wzdeteale nie od gazów a od właśnie tego rozluźnienia
no i sama macica już od 11-12tc zaczyna się wysuwac zza kości lonowej i też się wystawia
![]()
Głównie z powodu iż gdyż ponieważ aż do wczoraj jakoś tak nie chciałam, czy też nie byłam w stanie,m uwierzyć że to NA PRAWDĘ się udało i dzidzia jest zdrowa i na prawdę jestem w ciąży ciąży.
Musi byćHaha ja nadal tak mamtylko mnie czekaja te prenatalne ale wierze ze jest dobrze eh