reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria brzuszków <3

Wiem ja 2 badania a potem 2 tyg na wynik ... jednak licze ze jak ładnie rosnie to będie dobrze i nic się nie wydarzy :) musze wytrwac ten tydzień zeby nie sfiksować xD

reklama
Dzieki za wytlumaczenie, bo w necie nic sensownego na ten temat nie znalazłam :)
Do usług, ile mogę tyle pomogę :)
Sama się nad tym mocno glowilam jakiś czas temu bo przecież dno macicy dosiega do pępka dopiero w 20tc to skąd u mnie już taka piłka???? No i się przez odchlanie internetu dokopalam :)

Wiem ja 2 badania a potem 2 tyg na wynik ... jednak licze ze jak ładnie rosnie to będie dobrze i nic się nie wydarzy :) musze wytrwac ten tydzień zeby nie sfiksować xD
Polecam książki i seriale :) aczkolwiek mnie czasem mój serial dobija, chirurdzy, a tam co trzeci odcinek to ciężarna z jakąś choroba albo chorym dzidziusiem. Idzie czasem oszalec :)

12 tc+ 2 dni.
Jedyny moment kobiety, w ktorym sie cieszy na dodatkowe kg to ciąża [emoji16]
IMG_20180524_212642.jpg

Załączniki

• IMG_20180524_212642.jpg
    IMG_20180524_212642.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 733
reklama
Do góry