reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria brzuszków <3

reklama
Hej, cudne te Wasze brzusie:).
Ja nieco okraglejsza jestem ale tez się pochwalę...
W sukience lekko zaokraglony, za to w spodniach i luźnej bluźce prawie nie widac ;).

Załączniki

• 20180608_104323.jpg
    20180608_104323.jpg
    791,1 KB · Wyświetleń: 202
  • 20180608_103709.jpg
    20180608_103709.jpg
    826,4 KB · Wyświetleń: 191
Dagga dziękuje. No niestety przez zime sobie pofolgowałam z jedzonkiem i startuje z wagi 80+... Fakt ze mam 176cm wzrostu i moze tak tego nie widac, ale i tak mi zle.
Po ciazy biore się za siebie :wink:.

O mój dobry boże jaka fit zyleta.....
Właśnie się skompleksilam :D
I jakby nie patrzeć brzuszek dobrze ukryty pod mięśniami był :) :)
Dziękuję, a ja ciagle taka zakompleksiona :D aczkolwiek faktycznie cwiczylam sobie w domku, tak wiecie, zeby w lato sobie tak pewnie wyjsc na plażę...a jeszcze to pierwsze wakacje z "nowymi" cyckami i wreszcie cyckami, a tu proszę...:D

Super figura, nie dziwie się, ze nie spodziewałaś się ciąży, bo po Twoim ciele w ogole tego nie widac [emoji123] [emoji5]
Geny, ja w kazdej z trzech ciąż tylam po 25kg...3 mies po porodach mialam mniej niz przed, od zawsze chuderlak, w koncu jak cwiczyc zaczęłam to i figura sie jakas w miare zrobila :)

reklama
Do góry