• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

A BO MOJ CHŁOP PRACUJE TERAZ PO 12-13 GODZIN IM ZACZYNA MI ODBIJAC WIOLA NIE MOW MI ZE NIE ZOBACZYŁABYS JAKIEGOS MŁODEGO CIAŁKA WYGINAJACEGO SIE PRZED TOBA :P :P MNIE CHODZI TYLKO O DOBRA ZABAWE I WSPOMNIENIA WZROKOWE NIC WIECEJ TO CO NAJWAZNIEJSZE MAM W DOMU ALE ON MI NIE CHCE TANCZYC ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
CORSINI Z CIEBIE TO DOPIER NUMER A CO DOKŁADNIE SOBIE WYOBRAZIŁAS 8) 8) 8) OLA SIE CHYBA PRZERAZIŁA ZE NIE ODPISUJE OLENKO JA ZARTOWAŁAM Z TYM PANIENSKIM

Oleńko jak zawsze ślicznie wyglądasz.
Ale wesoło dzisiaj na forum :laugh: ale się uśmiałam aż mnie brzusio boli ze śmiechu.A jeśli chodzi o takie świerze ciałko to kazda z nas by chciała pooglądać albo hmmm....resztę sobie same wymyślcie :laugh:

ekhem ...ja mam takie ciałko w domciu  ;D  :laugh: i łazi wyrozbierany i kusi  ::)  :laugh:  :laugh: teraz zeby nie było że nie piszemy na temat to wklejac brzuszki  :laugh:  :laugh:  :laugh:

reklama
A moje ciałko wyspane poszło właśnie do pracy buuuuu...On to teraz boi się mnie dotknąć żeby przez niego czegoś nie było .Cholewcia stare a głupie :laugh: :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry