• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
dziekuje Dziewczynki  :) Wiolu wydaje się cieżki  ;) ale to jak każdej z nas  :laugh: zleciało Kasiu zleciało...czasami myślę że za szybko  ::)  :)

Corsini zgrabniutki masz brzusio i naprawde wygląda jakbyś piłke połknęła :laugh:
Juz niedługo będziemy podziwiać zawartości naszych brzucholków ja to mówię na siebie Kinder niespodzianka :laugh:

Corsini,brzuszek pierwsza klasa!
Oj,powiem wam,że mój teraz to taki smieszny flaczek,rozstępy i nierówna kreska ciemna ;) tak jak pisała ewan,po porodzie skóra jest na brzuszku sucha,smarujcie balsamem!

reklama
dziękuje  :) Olu to wszystko się ładnie zejdzie a po rozstępach nie będzie śladu...ja naprawde mialam brzuszek ostro posiekany po wczesniejszych ciążach i rozstępy wsiąkły...i o dziwo jak widac na zdjęciach jeszcze ich nie ma , tylko te ktore były wieksze gdzieś tam się deczko rozeszły,ale są wciaż malutko widoczne i bladziutkie  :) ( nie wiem czy to coś dało,ale smarowałam systematycznie po porodzie)  :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry