• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Krecik, normalnie wbilam sie w szoook :o. Ty już urodziłas :P. Ale jaja,ja nawet nie wiedzialam o tym. Super wiadomość!!!Za rzadko do was widocznie zaglądam :(. Jeszcze pamietam jak ostatnio ogladalam tutaj twoje nawet ze tak powiem śmiałe zdjecia z brzuszkiem. A tu prosze,juz masz synusia przy sobie. Jest boski. GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D

Kreciku gdzie Ty pomieściłaś Allanka przecież Ty wogóle nie wyglądasz jakbyś dopiero co urodziła ale masz fajnie zazdroszczę Ci ja to już mam problem z siedzeniem normalnie przy stole jak cos jem to z daleka i wiekszość ląduje albo na podłodze albo na koszulce :P.Kiedy to sie skończy??

Wszystkie ciążowe brzuchalki fantastyczne wprost!!! Ineska sesja rewelacyjna!!
A te juz PO, hmmmm, jestem conajmniej zaskoczona ::) Mój pewnie będzie wisiał do kolan bo jest, że tak powiem spory :))) Jutro pożyczę aparat od kumpeli to zrzuce zdjęcia bo mam ich sporo, ale nie mogę ich wrzucić na kompa muszę kartę przełożyć do innego aparatu :(

Dzieki dziewczynki za mile slowa!!! Aneczko powiem ci jedno!!! Niechcialabys takiego brzuszka jak ja mam bo ty jestes taka malutka ze z moim brzuszkiem teraz, wygladalabys dalej jak w ciazy bo ja jestem wielka baba!!! Ale tak do rzeczy to na pewno nie bedziesz miala problemu zeby wrocic do swojej dawnej figurki!!! Ty przeciez duzo nie przytylas!!!! A ja mam jeszcze pare zbednych kiloskow z ktorymi musze powalczyc!!!

Ech te Wasze "po-ciążowe" brzuszki na prawde nastrajają otymistycznie co to wyglądu.. A ja faktycznie sie do swojego tak przyzwyczaiłam, że mogłabym - tak jak Aneczka napisała - jeszcze z rok pochodzic :) No ale nie ma zmiłuj czas się rozdwoić.. :D

reklama
Wszystkie brzusie i te ciążowe i te po ciążowe są śliczne, Agatko naprawdę niewyglądasz na kobitkę, która jeszcze kilka dni temu w brzuszku miała takiego ślicznego koloska.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry