• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Jakie ładne brzucholki :) ja postaram się dzisiaj coś porobić i od razu wkleje :)

u43244.png

Myslisz Ewan??? Nie zwrocilam na to uwagi , ale faktem jest ze nie jest taki odstajacy jak inne brzuszki tylko jakis podluzny!! Moze to co jem nie ma sie gdzie miescic i wedruje pod cyce!!?? ;) ;D ;D

Teraz dopiero zaczyna byc widac jak rozne sa te nasze brzucholki co? :) jeden bardziej okragly ,jeden wyzej, drugi nizej.I jakos nie widze zwiazku z plcia dziecka , ktore nosimy w brzuszku ::) Ach te glupie przesady ;)

No nie??? Podobno nasze babki po tym rozpoznawaly plec dziecka, ale ja mysle ze tak po 5 mogly cokolwiek powiedziec! Mama mojego taty wydala 9 dzieciakow na swiat i z tego tylko 2 corki!!! Jezeli z kazdym wygladala tak samo to zwalalo sie ze to od brzucha zalezy czy bedzie chlopiec czy dziewczynka!!

nie grubas, nie grubas
tylko podłużny a nie piłeczka. Wiecie, na szkole rodzenia jest dziewczyno, która rodzi za m-c ale takiego brzucha do przodu jak dziób to nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!! ma strasznie wielki!!!!!!!!! może i mnie to czeka.... hmmmm

Cos mi sie wydaje ze takiego to sie nie doczekasz!!! Jakos nie masz chyba na to zadatkow a jeszcze jak sie w swoja mame wdalas to wiesz jak to sie skonczy! Wczesniej pisalas ze twoja mama to prawie nic nie przytyla!!!

reklama
Kreciku-co za pamięć! a mówiłaś, że w ciąży się pogorszyła! Kłamczuszka! faktycznie chyba nie mam takich zadatków. Ale wydaje mi się że Ty szybko zrzucisz te dodatkowe kilogramiki na udach, bo tutaj Ci najbardziej poszło to i najszybciej zejdzie. Tobie Allanek wypchnął flaczki pod piersi dlatego się tak wydłużyło hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry