• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
hihi :) ano rośniemy wszystkie w oczach :) A tu jeszcze 3 m-ce to sobie wyobrażam jak bedzie wyglądał mój "domek" :) Juz mam problemy jak wysiadam z samochodu, Piotrek mnie wyciąga ze srodka. Ostatnio się smiałam "Kubus, jak mama wstaje z fotela to Ty chociaz podskocz czy cos, zeby nam było łatwiej" :))))

Dokladnie ! Jeszcze 3 miesiace ! A przez te 3 miesiace najwiecej sie rosnie.......... Czyli mozemy sie spodziewac jeszcze ze 2-3x wiekszych brzuszkow.
A ja juz sie we wlasne majtki nie mieszcze. Musialam kupic wiekszy rozmiar (okropne uczucie)

HIhi, z majtkami to juz dawno mialam problem - od miesiaca nosze juz typowo ciazowe, takie na brzuszek - ostatnio jak wisiały po praniu to sama sie zastanawiałam co to takiego wielkiego tam wisi :),

reklama
KajaMaja pisze:
ojej, mowisz o takich co pod pachy siegaja ??
Podobno najwygodniejsze ale ja sie chyba nie odwaze (taka ze mnie modnisia  :laugh: )

Hihi, no aż tak wysoko nie sięgają.. ale wolałam te na brzuch, bo przynajmniej w nerki ciepło - a zawsze mialam z tym problem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry