• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Kamilka,ale śliczy brzucholek i jak aś ty opalona,normalnie wiosenna mamuśka! Ja marzę o fretce,narazie mam tylko taka maskotkę,ale wygląda jak prawdziwa,identyczna jak twoja! Już wiele osób sie nacięło,jak wchodzą do nas do pokoju ;D

reklama
diewczyny dziękuje za wszystkie komplementy a co do opalenizny to nic nie stosuję
to jeszcze zeszłoroczne pozostałości posolaryjne osobiście wydaje mi się że wyglądam jak córka młynarza!@

a to specjalnie for you Olu! dajami czasem w kość te dwa łobuzy ale nie oddałabym ich nikomu!

No nie wiem dlaczego mnie jeszcze porzadnie nie wypchalo, moj Kristi powiedzial ze jak jestem ubrana i stoje przodem to nie widac zebym w ciazy byla! A ja mam wrazenie ze sie taka Swinka Pigi zrobilam, bo przytylam na buzi i jeszcze w tej rozowej koszulce to jakos to razem pasuje!!!
A mordka twojej fretki Kamilko jest poprostu przeslodka, przeurocza!!!

Krecik,ale u was już pięknie wszystko kwitnie! U nas też zaczyna...I nie gadaj głupotek o śwince Pigi,wyglądasz uroczo w rózowej koszulce i ja tam brzuszek widzę :)
KAmilka,fredzia zarąbista!!!!!!!!! ;D

reklama
Agatko prześliczny masz brzusio a bluzeczka też słodziutka.

A żeby nie było zbędnego zastoju w tym wątku to pokażę mój brzucholek (28tc 5 dni)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry