Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko byś narzekała i narzekała, ja nie wiem
Eh, te kobiety, zawsze coś im nie pasuje
Aż się Ninka zbulwersowała i pokopała mi żebra, bo Catedra takie głupoty gada
I wszystkim Mamom, które narzekają też, o! 

, Już jedna para czeka na wyjazd na godzine 0 ,polecam
:-)Śliczne brzuszki dziewczyny!
Ja też chodze w japonkach, ale to moje ulubione obuwie od kilku lat, w tamtym roku chodziłam w nich do października. A ja jak się robi zimno to od razu wskakuje w emu ciepłe i mega wygodne są długie i krótkie kupuje na allegro, niekoniecznie orginały bo są drogie ale te tańsze też są super, Już jedna para czeka na wyjazd na godzine 0 ,polecam
:-)
kupiłam sopie takie balerinki z myśla o wrześniu i październiku ale coś czuję, że niestety już noga ni w nie nie wejdzie
jak jeszcze chodziłam do pracy to koleżanki mówiły mi, że im stopy urosły po ciąży
jak to jest dośwadczone Mamuśki z tymi stopami? mi juz stopa urosla ... nie umie wsadzic do zadnych adidasow balerinek a gdzie tam na obcasie haha
chodze caly czas w japonkach i klapkach chodz japonki sa lepsze...stopa rosnie w ciazy bo zbiera sie woda w organizmie
o to się pytam Mamusiek, czy faktycznie po porodzie stopy zostały większe, czy głupot mi w pracy naopowiadały?Tak niunia to to wiem - sama miałam ogromne problemy z puchnięciem to wtedy nawet z obszernycg japonek stopa mi wypływala :-) mi dziewczyny mówiły, że po urodzeniu już stopy zostały większe nawet i o rozmiaro to się pytam Mamusiek, czy faktycznie po porodzie stopy zostały większe, czy głupot mi w pracy naopowiadały?
kurcze nie strasz-mi tak za bardzos ie nie powieksylo- minimalnie- wchodze do moich butów ale troszke są ciasnawe- a ja mam tyle butów ze hoho!! i jakbym miala sie do nich nei zmiescic pozniej to bym sie chyba załamalamnie na szczęście nic nie puchnie i nie rosnie, ale podobno stopy potrafią się powiększyć i tak już zostają.

kurcze nie strasz-mi tak za bardzos ie nie powieksylo- minimalnie- wchodze do moich butów ale troszke są ciasnawe- a ja mam tyle butów ze hoho!! i jakbym miala sie do nich nei zmiescic pozniej to bym sie chyba załamala
jeszcze teraz niedawno takie śliczne sobie kupiłam na "po ciąży" nie potrafiłam sie oprzec na wypredaży![]()