reklama

Galeria brzuszków

No mi też się wydaje, że prędzej urodzę. Bliźniaki rodzą się szybciej - BYLE NIE ZA SZYBKO. Póki co jest ok. Tylko brzuch mnie boli, bo sie cholernie rozpychają. Heh. Ale to się wszystko da ;-). Czy wy też tak macie, że obmyślacie jak te dzieci będą wyglądały, do kogo będą podobne, jakie będą itp.?

oj ja się zastanwiam, szczególnie, jak mała zaczyna sie układać w brzuchu, to prawie słyszę, jak wzdycha :-p przypomina mi Sida- Leniwca z Epoki Lodowcowej, jak się na kamieniu układał do snu :rofl2: no ale jednak mam nadzieję, że urodą będzie przypominać mnie lub męża :rofl2: :-p

A ja bym chciala,zeby byl juz maj....:-):-)PIękne sloneczko,zielona trawka.I my z wozeczkami na spacerku....

ojjj taaaakk :happy:

co do zyczeń jeszcze, to bardzo chciałabym urodzić w terminie :tak: i nie przenosić za długo :tak: i jeszcze żeby nie zaczęło sie jakoś gwałtownie i boleśnie w pracy czy hipermarkecie :sorry:
i jeszcze żeby było tak,że po mało bolesnych skurczach przyjeżdżam do szpitala, tam położna mówi, że rozwarcie pełne, biora mnie na porodówkę i w 3 minuty córka jest z nami :rofl2: to mój plan! :laugh2:

reklama
A ja bym chciala urodzic na 24 lutego bo wtedy ma urodziny moj synek,a uwazam ze jest bardzo grzecznym dzieckiem i chcialabym aby jego mlodszy braciszek byl do niego podobny charakterem.Tylko z drugiej strony moze urodzinki powinny byc takim prywatnym swietem i moze nie jest fajnie sie nim dzielic z bratem.Ale moge miec troszke na to wplyw bo moj G i lekarz namawiaja mnie na cc.Ale sie zobaczy

każdy chce mieć swój własny dzień urodzin!!! :tak:;-)
wiem, co mówię, bo jestem z bliźniaków i zawsze byłam niezadowolona, że brat się dłużej nie rodził (rodziliśmy się po 23.oo) i że nie zahaczył za następny dzień :-D
a nie jesteśmy do siebie nic a nic podobni (jeżeli chodzi o jakiekolwiek podobieństwo między tymi, co się rodzą tego samego dnia), mimo, że jesteśmy też bliźniakami :-p

ja do listy życzeń dołączam, że chciałabym 8. marca na dzień kobiet urodzić moją małą Księżniczkę :-D miałybyśmy swoje wspólne święto :-D
i też się zastanawiam, jak będzie nasza Malunia wyglądała, co po kim odziedziczy...ach już bym chciała na nią popatrzeć :-)

oj ja się zastanwiam, szczególnie, jak mała zaczyna sie układać w brzuchu, to prawie słyszę, jak wzdycha :-p przypomina mi Sida- Leniwca z Epoki Lodowcowej, jak się na kamieniu układał do snu :rofl2: no ale jednak mam nadzieję, że urodą będzie przypominać mnie lub męża :rofl2: :-p

ojjj taaaakk :happy:

co do zyczeń jeszcze, to bardzo chciałabym urodzić w terminie :tak: i nie przenosić za długo :tak: i jeszcze żeby nie zaczęło sie jakoś gwałtownie i boleśnie w pracy czy hipermarkecie :sorry:
i jeszcze żeby było tak,że po mało bolesnych skurczach przyjeżdżam do szpitala, tam położna mówi, że rozwarcie pełne, biora mnie na porodówkę i w 3 minuty córka jest z nami :rofl2: to mój plan! :laugh2:

No ale jakbyś urodziła np w jakimś hipermarkecie może dali by ci jakieś talony , gratisy i bonusy itd:laugh2::laugh2:
Tak jak w pociągu PKP funduje przejazdy gratis do końca życia

a to my w ostatnim dniu 26 tygodnia

Załączniki

• _mini-SSA40340.jpg
    _mini-SSA40340.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 90
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry