reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Sheeney- Tomuś sliczny chłopczyk:tak:- a fryz ma bosssski:tak::-).I "przylukałam" ,że masz super krzesełko do karmienia dla niego:tak:- tez takiego szukałam,bo miałam dal Maksia i mi sie sprawdziło.Niestety,nie znalazłam i musiałam sie trochę innym zadowolić.
Baśka -Kamilek taki zamyslony na tym pierwszym zdjęciu:tak:.Na drugim faktycznie niewiele widac...:-(
mamaagusi- faktycznie niespodziankę nam zrobiłyście:-D:tak:.Super ,jak takie dzieciaczki sie razem bawią.Obie słodkie,choc tak różne:tak:.

sheeney Tomuś śliczny mały mężczyzna. Widać że impreza urodzinowa udała się.
dawidowe po Laurze wcale nie widać że była w szpitalu, tylko po prostu wyjechała gdzieś z mamą w celu odpoczynku:-)
mamaagusi Agusia i Oliwcia super się razem bawią! Podtrzymujcie tą znajomość :-)

Tutaj nasze zdjęcia z roczku:

W kościele:
_DSC1395-cropaaaa.jpg

Mój mały przystojniak ze mną.
DSC1399aaa_DSC1399.jpg

Torty robione przez moją mamę.
DSC1416aaa_DSC1416.jpg

Dmuchamy świeczki.
DSC1422aaa_DSC1422.jpg

Zabawa ciocią Olą.
DSC1422aaa_DSC1423a-crop.jpg

DSC1426aaa_DSC1426-crop.jpg

DSC1435aaa_DSC1435-crop.jpg

DSC1462aaa_DSC1462-crop.jpg

MałaMi - super razem wyglądacie.Torciki ...mmmm. ...a kysz,kusicielko:-D.A Łukaszek,widać,że ciocię Olę lubi:)))).

Ostatnia edycja:
Co prawda niedawno sie pokazywałysmy,ale...

Ze specjalnym pozdrowieniem dla Mamyagusi:tak::-):happy:
P1010531.jpg

Czeszę się.Że szczotka w drugiej łapce,to szczegół:-p
P1010539.jpg

Taaaka zmęczona po kąpieli...
P1010554.jpg

Dziś na spacerku
P1010548.jpg

P1010551.jpg

reklama
Happy Amelka wygląda na taką roztropną dziewczynkę

A to my wreście wśród liści szkoda że musze biegać za nią z telefonem aby zrobić jej zdjęcie

Do góry