reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Dziewczyny ręce może i mam w miarę szczupłe. Na zdjęciu nie widać najgorszego - brzucha :-( Ale do chudzinki to mi duuuużoooo brakuje. Ja ważę ok.64kg a mam jedynie 166cm

Dziewczyny ręce może i mam w miarę szczupłe. Na zdjęciu nie widać najgorszego - brzucha :-( Ale do chudzinki to mi duuuużoooo brakuje. Ja ważę ok.64kg a mam jedynie 166cm
Ale Twoje BMI mieści się w normie więc nadwagi nie masz a brzuch hmmm wiele z Nas chciałoby go zmienić...
Ręce chude, twarz pociągła.

NAT ooooooo co ja widze!!!!!!! ze Piotrus fajowy to juz wiem ale w koncu ciebie deczko widac, i jak ty jestes gruba/okragla to od dzisiaj mowcie na mnie miss world. padlam:)

reklama
nat, to tak jak ja :-( normalnie jak koło ratunkowe spod ubrania wystaje :wściekła/y: już bym wolała chyba żeby mi d... rosła :confused2:

Do góry