reklama
Natalka musi wszystkie nakarmić, a potem dopiero ona je. Kiedyś pochowałam jej te miśki ( pościągałam z tej rogówki ) to je wzięła i zaczęła na nowo układać.Także one mają miejsca honorowe na kanapie, a goście mają stać. 

Kania78
...
Widać kto rządzi w domu - Natalka z misiaczkami heh ;-)Natalka musi wszystkie nakarmić, a potem dopiero ona je. Kiedyś pochowałam jej te miśki ( pościągałam z tej rogówki ) to je wzięła i zaczęła na nowo układać.Także one mają miejsca honorowe na kanapie, a goście mają stać.![]()
dorisday2512
Fanka BB :)
natolin to wychodzi na to ,ze większość swoich kg masz chyba w piętach , bo górna część Ciebie, widoczna na zdjęciu mówi ,żeś szczuplusia ;-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
aleś sie na ten brzuch uparła
;-) ja napisze tak:
od pasa w górę jesteś szczuplutka
i to jest fakt niezaprzeczalny. ja tam nie wiem, może faktycznie coś tam ukrywasz pod stołem, (więc jakby co wychodzi, że jesteś w połowie szczupła
) choć ja mam wrażenie że może po prostu nie za dobrze czujesz sie w swoim "nowym" ciele po ciąży i stąd ten krytyczny odbiór swojego ciałka.
a że to wątek o maluszkach to chciałam napisac że Piotruś cudowny, taki Aniołeczek, czyżby już list do Mikołaja pisać zaczynał
?
;-) ja napisze tak:od pasa w górę jesteś szczuplutka
i to jest fakt niezaprzeczalny. ja tam nie wiem, może faktycznie coś tam ukrywasz pod stołem, (więc jakby co wychodzi, że jesteś w połowie szczupła
) choć ja mam wrażenie że może po prostu nie za dobrze czujesz sie w swoim "nowym" ciele po ciąży i stąd ten krytyczny odbiór swojego ciałka. a że to wątek o maluszkach to chciałam napisac że Piotruś cudowny, taki Aniołeczek, czyżby już list do Mikołaja pisać zaczynał
?reklama
Podziel się: