reklama
Ragna tylko nie mysl że powiedziałam że brzydko wygląda bo śliczna dziewczynka i napewno takiemy maluchowi lepiej jak nic nie wpada w oczy.
Nie, no spoko, każdy ma prawo do własnego zdania
Ragna mi się podoba fryzura Hani, tą grzyweczkę ze skosa ma fajną. Taka słodka dziewczyneczka. Mnie teściowa " molestuje , że na wiosnę zabiera Natalie do fryzjera, ale dałam jej ultimatum, że jak ją obetnie bez mojej zgody, to nastąpi zakaz widywania
Czasem te jej pomysły mnie wytrącają z równowagi emocjonalnej hehe

Czasem te jej pomysły mnie wytrącają z równowagi emocjonalnej hehe

Z kręconymi nie ma chyba takiego problemu, bo wydają się krótsze niż są w rzeczywistości. Najgorsza zawsze jest grzywa, a ta Hance rośnie w ekspresowym tempie. Teraz ma króciutką, więc może przez jakiś czas będzie spokój.
Elusia, fajnie, że Ci się podoba ta ukośna grzywka. Fryzjerka miała dobry pomysł, by tak ją obciąć, bo Hani naturalnie tak się włoski układają.
Elusia, fajnie, że Ci się podoba ta ukośna grzywka. Fryzjerka miała dobry pomysł, by tak ją obciąć, bo Hani naturalnie tak się włoski układają.
reklama
Natalka w kąpieli ma do ramion włosy z tyłu, od niedawna zaczynają jej się kręcić, i podobno nie obcina się , bo przestaną się falować.
Mi się podobają kręcone włoski i proste, jednak te drugie muszą mieć właśnie fajną fryzurkę i ta od Hani dlatego mi się podoba. Pasuje do jej buziuni. A to była fryzjerka dla dzieci, czy normalna?Wątpię, żeby Natalka dzielnie siedziała i ją obcinano. Jak ona nawet nie da się poczesać heh
Jedynie czego " nie trawię" to w Czechach mają taką modę, że obcinają chłopców na krótko , a z tyłu zostawiają takie pasemko z włosów. Po tym włąśnie idzie poznać Czecha
Mi się podobają kręcone włoski i proste, jednak te drugie muszą mieć właśnie fajną fryzurkę i ta od Hani dlatego mi się podoba. Pasuje do jej buziuni. A to była fryzjerka dla dzieci, czy normalna?Wątpię, żeby Natalka dzielnie siedziała i ją obcinano. Jak ona nawet nie da się poczesać heh
Jedynie czego " nie trawię" to w Czechach mają taką modę, że obcinają chłopców na krótko , a z tyłu zostawiają takie pasemko z włosów. Po tym włąśnie idzie poznać Czecha

Podziel się: