reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Makuc serio by nie weszła? Bo ja jak patrzyłam na to zdjęcie to już widziałam oczami wyobraźni jak Pudzianek jest na tej szafce na której stoi tv. Na bank by na nią wlazł.

reklama
NAT serio. Ona ledwo co daje radę na taką niską kanapę wejść. Ale za to do swoich pudełek z zabawkami wgramala się idealnie ;-):-D

Makuc to masz fajnie, mój wchodzi na wszystko co się da i na pewno by nie przepuścił takiemu stolikowi jak u Kromy bo jednym z jego ulubionych miejsc jest właśnie szafka z tv... :eek:

no właśnie NAT ja się zaczęłam teraz zastanawiać, czy aby Alicja już nie powinna umieć wchodzić "gdzie się da" i mam z tego powodu trochę paranoję, że z jej motoryką jest coś nie tak :confused2:

KROMA no niezly aparat z niego:)))

MAKUC a co ja mam powiedziec jak mloda jeszcze nei chodzi sama??? rozgadala sie na maksa, jest cholernia madra przy okazji cwana, a jakos za chodzeniem jej nie teskno.... spokojnie :) wyluzuj, jeszcze troche a slowa " zlaz stamtad!!" nie zejda ci z ust.

Joli jaka różowowłosa piękna panienka :D Słodziachna :D
Dziulka Leane jest czadowa :D A jaką ma super kuchnie no no no :D
dawidowe uwielbiam urodę Laury :*
kroma Arek mnie rozwalił hahahah pozycja bojowa do oglądania bajek hahahha

To i my dla przypomnienia
DSC_0444 (Large).jpgDSC_0661 (Large).jpgDSC_0686 (Large).jpgDSC_0301.jpgDSC_0698 (Large).jpgDSC_0711 (Large).jpg

Ostatnia edycja:
reklama
dawidowe, mała dama :-)

kroma, jakbym widziała mojego Patryka :-D ale że ty w tv występujesz i to w przebraniu to nie wiedziałam :-p:rofl:

concita, Daniel jest naprawde ślicznym chłopczykiem :tak: a pufa śmieszna :-D

makuc, nat, u nas włażenie na wszystko co się da byleby wyżej jest już na porządku dziennym :baffled: co doprowadza mnie do szewskiej pasji :wściekła/y:

Do góry