reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dawidowe u Nas piękna pogoda w ciągu dnia od tamtego tygodnia i do końca tego...ale ta pierwsza fotka to robiona jeszcze we wrześniu, a reszta na ostatnich spacerkach.

reklama
Zobacz załącznik 405725wieczorny spacer na Wszystkich Świętych
Zobacz załącznik 405726z tatusiem
Zobacz załącznik 405727bąbelkowa princessa
Zobacz załącznik 405728pożeracz bąbelków
Zobacz załącznik 405729babcia mróz;)
Zobacz załącznik 405730mamusi słoneczko:-)
Zobacz załącznik 405731nowa BMWica:rofl2:
Zobacz załącznik 405732przypominamy się, a co!:-p

Dziula, skąd ja znam to królestwo?:baffled:
edi, ja pierdziu, top model ci rośnie!!!
Patryś wymiata!!!!!! na spacer z Oliwką go wyślij:-D

Roxi cudne zdjęcia i dlatego właśnie uwielbiam jesień :-)
Kania Oliweńka przesłodka
Ida superowskie zdjęcia. A Misia jaka kochana zresztą cała Wasza trójeczka urocza :-)

kania, śliczna Oliwka i jaka już rezolutna :-)

ida, no Misia jest urocza, a jakie minki robi :-D ostatnie zdjęcie, dwie piękne panie :tak:

edi- ale pięknie opalony Twój synek- sliczny.I faktycznie wysoki:tak:
dziulka- no,tak,katalogi,moda- prawdziwa kobietka Ci rośnie:tak::-)
roxi- fotki jesienne urocze.A jak pięknie Ptyś sobie stoi.A co do pożerania liści,to u nas to samo:tak::-D
Kania- Oliwka sliczna,a w zdjęciu nr 4 to sie zakochałam- przecudnie na nim wygląda- tak słodko,że zacałować:tak::-).A rozgardiasz to chyba nie wiesz,jak wygląda:-D
Ida- bardzo sie cieszę,że wrzuciłaś tu fotki,bo na zmk nie zdążyłam zobaczyć:-(.Inka cudna,a "pożeracz bąbelków" mnie rozwalił:-D.I ten pchacz superowy- o wiele bardziej mi się podoba,niż ten,co wtedy pokazywałaś:tak:.A Misia w sukieneczce urodzinkowej tak słodko wygląda,prawdziwa Principessa:tak::-).Buuu...ja chcę Was znów na żywo oglądać....

aaa,Wioli pytałas,do kogo Amelka podobna....hm...cięzko stwierdzic...chyba do...cioci:-D.Ani ja,ani m. nie mamy takich czarnych "alienowych" oczu;-)

Ostatnia edycja:
Ida cudną masz córcię, zdjęcie wspólne rewelacja (obciełaś chyba włosy?) no z tatusiem widzę że świetny duet tworzą.
Widzę że bańki mydlane nie tylko moją potrafią na chwilę zatrzymać w jednym miejscu ;-)

reklama
Mamaagusi i elwirka no proszę widzę ,ze dziewczynki się spotkały :-) super.

mała_mi swietne fotki z roczku i jak dostojnie Łuki wygląda ;-)

happy ale pocieszna ta Twoja Amelka!

Dawidowe cudny „czerwony kapturek” z Twojej Laurusi.

Edi Twój Mikołaj wygląda jak co najmniej 2-latek – wow!!! ( o i widzę ,ze to nie tylko moja opinia)

dziulka prawdziwa kobietka. Gazetki z modą i od razu zaciesz na twarzy ;-)

roxi kapitalne jesienne fotki, a Ptysio jak się zmienił! Słodziak maly.

Kania jaka ona sliczna . Fajowe te spacerkowe fotki.

Ida wycałowałabym te pucusie Misi. Fotka w kąpieli – the best. Mamcia tez sliczna!

Do góry