reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dziulka- oczytana prasą Leane jest widzę od małego.
Kania- jakie sprytne dziecko na ławeczkę wchodzi sama i jaką ma furę.
Roxi- Ptysiu uroczy w tych listkach.
Ida- wow, piękna kobieta z ciebie, córcia urocza i śliczne ma oczka i M się znalazł. Ale ja bym bardziej powiedziała że mała to taka mieszkanka troszkę mamy i troszkę taty, szczególnie z pianą na buzi M przypomina :-)

reklama
Dawidowe Mikołaj ma 81cm:-) Hmmm on ma dość ciemną karnacje, ale nie pije soków marchewkowych wcale, bo bidulek ma zaparcia. Marchewka tylko w zupach. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa:)

edi no to dość wysoki. Moja też ma dość ciemną karnację ;-)ale raczej nie zawdzięcza tego marchewce którą czasem pijew bobofrutach

Edi- widziałam przystojny synek, nogi ma długi i już takie proste, 81 cm to ładny wzrost, mój ma 80 cm, ale nogi jeszcze mu się nie wyciągnęły.
Natolin- twój też wygląda na wysokiego, chociaż na tej fotce co siedział na szafce nie widać go w całej okazałości, ale i tak wygląda poważnie.

natolin no właśnie może tak wygląda, że on taki wysoki:) Mój Mikołaj jest szczupły i to w jakimś tam stopniu też ma wpływ na ten jego wygląd:) nie mniej jednak, bardzo dziękuje Wam wszystkim za przychylne komentarze:tak::tak:

reklama
Do góry