reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Moja Zuzia:) 100_0883.jpg100_1006.jpg

reklama
aniołek, fajnie że pokazałaś nam swoją Zuzie :-)

nice, ale ekstra, taki mały człowieczek ;-) a Przemek przy niej jak chłopisko wygląda, widać jak te nasze dzieciaczki szybko rosną :tak:

NICE CUDNIE!!!! :laugh2: a Alicja jest taka malutka i bezbronna, że szok. Możłabym patrzeć na jej zdjęcie godzinami. No i Przemek rzeczywiście przy niej na dużo starszego wygląda ;-)

dawno mnie nie było. Miałam co oglądać :-):-):-)

CONCITA Daniel to już niezły gość, a jaką ma poduchę. Supcio zdjęcia!

NICE nie miałam jeszcze okazji zeby pogratulować Ci Twójej slicznej , słodkiej i w ogóle cudnej córci. Zdjęcie z Przemkiem kapitalne. widać jak nasze dzieci szybko rosną.

MAŁA_MI nie no Łuki mnie powalił w tym krawacie !!! Jest przekochany z tym jego uśmiechem. Naprawdę słodziak!

SARISA ehhh ten usmiech Zuzi. Rozweseli każdego. Ehhh ale będę mieć śliczną synową :p Dywan swietny! Widać ,ze włascicielce też się podoba ;-)

DZIULKA widać ,ze Leane najbardziej lubie.... siebie. Zabawa ze sobą w lustrze była fajowa.

ANIOLEK
ładniutka ta Twoja Zuzia :-)

reklama
Makuc cudna jest twoja alutka przez ciebie kobitko przeszło mi przez myśl ze fajnie by było mieć jeszcze corcie;-)Niebe tu wchodzić przez jakiś czas to mi przejdzie:-D

Do góry