reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

049.jpg051.jpg

Eureka!!! fotki mi sie wstawiaiaja:))))a to Leanderek kilka dni temu.

reklama
FRANEKcudny:-):tak::-):tak:.
Leane też!!!!
Bardzo się cieszę,Dziulka,ze możesz juz normalnie fotki wstawiać- z linkami miałam problem,duzo by pisac,ale strasznie długo trwało,nim mi sie otworzył jakiś,cos jak u Kani

Lolisza Franuś śliczny, i jaką ma bujną czuprynkę. Słodki przystojniaka z niego

no to i my się przypomnimy i przedstawiam Wam moją siostrzenicę
006_heczko.jpg c5fd1a40de.jpg Kamila, urodzona 17.01.2011

a to Natalka
P1060532.jpg co ta mama znowu chce???:-D

P1060488.jpg my się zimy nie boimy...

lolisza- jaka spinka z boku :) I te loki
Elwirka- faktycznie jaka duża jest z niej dziewczyna i włosy jak jej szybko urosły.
Dziulka- młoda Leane prócz tego, że jej włosy urosły i się wyciągał, to od początku wygląda jak twoja kopia.
Elusia- jaka grzeczna i słodka dziewczynka i cudny ten kolor kombinezonu.

Zobacz załącznik 428766

Lolisza... no ten Twój Franuś to jak z żurnala... szkoda, że kolejka do niego taka długa bo bym i swoją Adzię tam ustawiła:tak:
Dziulka wiem, że się narażę :-Dale niestety mnie się wydaje, że Leane podobna jest jednak do Twojego męża bardziej i dodam, że jest śliczna
Elusia słodka córeczka i te jej oczy...
Kroma, wiem, że mnie nie znasz ale jestem fanką Twoich dzieciaczków... wspaniała parka, po prostu uwelbiam o nich czytać i je oglądać...:tak:

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie Leane Dziulki jest kąpią mamy od urodzenia i się nie zmienia w tym zakresie :-)

Witamy Twoją siostrzenicę Elusiu.

Kroma powtórzę to co nieraz już Ci pisałam - Twoja córka jest piękna!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Elusia słodziutkie masz dziewczynki, Natalce widać zima nie straszna :-)
Kroma ja Twoje dzieciaczki też uwielbiam, ta parka doskonale odzwierciedla bratersko-siostrzaną miłość !!!

Do góry