reklama
kroma
Fanka BB :)
lolisza- jaka spinka z boku
I te loki
Elwirka- faktycznie jaka duża jest z niej dziewczyna i włosy jak jej szybko urosły.
Dziulka- młoda Leane prócz tego, że jej włosy urosły i się wyciągał, to od początku wygląda jak twoja kopia.
Elusia- jaka grzeczna i słodka dziewczynka i cudny ten kolor kombinezonu.
Zobacz załącznik 428766
Elwirka- faktycznie jaka duża jest z niej dziewczyna i włosy jak jej szybko urosły.
Dziulka- młoda Leane prócz tego, że jej włosy urosły i się wyciągał, to od początku wygląda jak twoja kopia.
Elusia- jaka grzeczna i słodka dziewczynka i cudny ten kolor kombinezonu.
Zobacz załącznik 428766
Lolisza... no ten Twój Franuś to jak z żurnala... szkoda, że kolejka do niego taka długa bo bym i swoją Adzię tam ustawiła
Dziulka wiem, że się narażę
ale niestety mnie się wydaje, że Leane podobna jest jednak do Twojego męża bardziej i dodam, że jest śliczna
Elusia słodka córeczka i te jej oczy...
Kroma, wiem, że mnie nie znasz ale jestem fanką Twoich dzieciaczków... wspaniała parka, po prostu uwelbiam o nich czytać i je oglądać...
Dziulka wiem, że się narażę
ale niestety mnie się wydaje, że Leane podobna jest jednak do Twojego męża bardziej i dodam, że jest ślicznaElusia słodka córeczka i te jej oczy...
Kroma, wiem, że mnie nie znasz ale jestem fanką Twoich dzieciaczków... wspaniała parka, po prostu uwelbiam o nich czytać i je oglądać...

Ostatnia edycja:
makuc
Fanka BB :)
dokładnie!Kroma powtórzę to co nieraz już Ci pisałam - Twoja córka jest piękna!!!
reklama
Podziel się: