reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Witam was wszystkie:-D przesliczne macie brzuszki. Mam do was dziewczyny takie pytanko jako bardziej doswiadczne mysle ze bedziecie mogly mi odpowiedziec na nie;-). Jest to moja pierwsza ciaza i jej poczatek 5 tydz. od kilku dni zauwazylam ze moje podbrzusze zrobilo sie bardziej twarde i wlasnie dlatego chcialam sie zapytac czy u was bylo podobnie???Czy to normalne???

reklama
Witam wszystkie mamusie :-)
Gratuluję pięknych brzuszków:tak:
Ja niestety na razie nie mam się czym chwalić.... Oczywiście brzusio większy niż do tej pory ale bardziej widać tłuszczyk niż ciąże:zawstydzona/y:
Mam nadzieję że niedługo się to zmieni....

No, naprawdę fajnie, że macie już brzuszki. U mnie nadal nic nie widać. To znaczy nadal bo ja zwykle i tak mam taki sobie brzuszek - oponki tłuszczu :-) ... Chociaż jak tak odejmę sobie te stracone trzy kilo to może ten aktualny brzuszek to już TEN brzuszek?

U mnie troszke widac brzuszek, ostatnio najadlam sie i wieczorem poszlam do znajomych to az chcieli dotknac a nastepnego dnia rano smiali sie ze juz urodzilam bo brzuszek byl tak malo widoczny hehe:)

Witam was wszystkie:-D przesliczne macie brzuszki. Mam do was dziewczyny takie pytanko jako bardziej doswiadczne mysle ze bedziecie mogly mi odpowiedziec na nie;-). Jest to moja pierwsza ciaza i jej poczatek 5 tydz. od kilku dni zauwazylam ze moje podbrzusze zrobilo sie bardziej twarde i wlasnie dlatego chcialam sie zapytac czy u was bylo podobnie???Czy to normalne???

Ja tez tak mam , ale u mnie do tego doszlo jeszcze takie ciagniecie i musze brac magnez ,

reklama
Obraz 563..jpg

a oto mój brzunio :))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry