Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny nie ma co sie martwic brakiem brzuszka, u mnie widac wieczorem i jak sie najem a takto jeszcze nie widac za bardzo Zaraz zaczna nam rosnac brzuszki i bedziemy narzekaly na bol plecow od ciezaruhehe
Dziewczyny jakie piekne brzuszki. Ja teraz pozyczylam aparat kolezance ktora na 3 tyg wakacje wyjezdza i jak wroci to natychmiast wrzuce swoj brzusio
A jest juz spory Chyba ze wczesniej telefonem pokombinuje i dam rade wrzucic
Buziaki
Zobacz załącznik 222240Zobacz załącznik 222241 mi już zaczyna być trochę niewygodnie zwłaszcza że przed ciążą ważyłam 50 kg (na 167 cm wzrostu) i nigdy nie miałam brzuszka a to dopiero 13 tc ale nie narzekam a nawet się cieszę :-)
A dziękuję dziękuję :-) Najlepsze z tego wszystkiego jest że mój mąż ma się do czego przytulać i powiem Wam że on uwielbia głaskać całować i rozmawiać z brzuszkiem ;-)