reklama

Galeria sierpniówek

reklama
MAGDA to pomysł dziewczyn ;-)

To podsumowujac..
Robimy oddzielny temat Bez komentarzy, w ktorym każda z nas robi zdjecie brzuszka w skończonym 36tc (lub 35tc) mozna pod zdjeciem dopisac ile cm jest w pepku :-) i ewentualnie waga na +
Tylko zdecydujcie ktory tydzien :-)

EDIT: widze, że wiekszosc chce 36tc to niech tak bedzie :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez jestem za oddzielnym wątkiem , bo wtedy fajniej bedzie porównywać. A kiedy ciaza jest donoszona formalnie? W 37 tak? Ale skończonym czy zaczętym? Więc może jednak ten 37 zaczęty, albo 36 skończony, choć wyjdzie na to samo:)

Lilith... Brzuchol masz mega ciążowy. Pięknie sie na niego patrzy, ale nic dziwnego , że masz tyle dolegliwości. Oby już za wiele nie urósł;)

Ostatnia edycja:
Ale super brzuchy! Lilith ty to masz chyba duzego chłopaka w brzuszku? Nie pamietam juz ile ważył ostatnio? Ale ladnie wygladasz! Takie romantyczne fotki z morska falą...:-)
Fajny pomysl z watkiem i brzuchami w 36tc. Zmobilizuje sie przynajmniej. U mnie to jeszcze 4 tygodnie.

Jeszcze raz pieknie dziekuje, mile to :-)
Angie, on normalna wage ma, Stala na 50 centylu. Tydzien temu 2100 prawie. W porownaniu z Jud mam maly brzuch a ona prawie 3 tyg. Po terminie 3600 miala, wiec to chyba bez znaczenia.
Do 36t jeszcze mi sporo zostalo. Rozumiem, ze uznajemy ten 36 skonczony?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry