Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja sie wlasnie zorientowaam, ze moj suwaczek troszke przekamuje....w sensie dzisiaj wg sug mam 17t3d...wiec jestem w polowie 18 tygodnia...a wg suwaczka koncze 18....wiec jestem 4 dni do tylu...ale narazie licze z suwaczkiem...
pustiszi - elegansi brzucholek a z tym pepkiem to chyba nie ma reguly czy gleboki czy nie...to chyba od kilku rzeczy naraz zalerzy tak mysle... Bo ja tez mam gleboki bardzo ~normalnie to czeresnia czy wisnia wpada cala a teraz tez juz mam dokladnie plaski, wiec przypuszczam ze mi "wylezie" troszke. Moze to miec tez zwiazek z polozeniem lozyska chyba...znaczy tak mi sie u mnie wydaje...bo wiem ze lozysko na przedniej scianie brzucha ma I to dosc grube wiec jak dzidzia juz bedzie wieksza to pewnie te wszystkie warstwy jeszcze troche mnie tam "wypchna". Ale czy moja teoria jest 100% prawdziwa nie wiem
Piękne brzuszki dziewczyny Zazdroszczę.
Mój brzuchal stał się twardy (oczywiście pod warstwą tłuszczu).
Ale pocieszające jest to, że mam tylko 2kg+ (czyli w sumie 4- hehe)
Ale wy francki jestescie normalnie czuje sie "grubo" przy tych waszych minusowych albo zerowych przyrostach )
ja jak do tej pory +6 I oby to nie roslo tak jak w poprzedniej ciazy bo bedzie welcome happy hippo
anbas ja w poprzedniej przytyłam 24 kg. wyglądałam pod koniec jak wielki morświn...ja moze nie przybrałam jeszcze ale mi sporo pozstało po porzedniej ciazy.
pustiszi jaki masz siwetny brzuszek jaki juz okrąglutki zazdroszcze ))!!
ja z luska 25 na plusie i przed porodem 95, tearz juz okolo 2kg na plusie ostatnio sie zaczelam obrzerac ;OO..
Pustiszi boski brzuszek! I nie, wychodzenie pępka nie boli
i tak jak Ambas piszę to od wielu rzeczy zależy... ja mam bardzo głęboki (wiśnie bym tam wsadziła...) a mi już wylazł... może dlatego że jestem szczupła i macica po prostu musiała go wypchnąć jak się rozciągała :-)