Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Siva śliczna ta twoja sesja! I fryzurka wspaniała i makijaż. Aż się sama zastanawiam czemu ja wcześniej o tym nie pomyślałam? A teraz do czwartku to chyba już nie zdążę A ile taka sesja kosztuje około??
Cleo - jak się dobrze postarasz to może zdążysz
Ja trafiłam na promocję przed świętami i za 150 klatek plus kilka sztuk gotowych do wydruku zapłaciłam 200 zł. Z makijażem... A fryzurkę układałam sama
Ja to zrobie sesje z maluszkiem juz. Znalazlam taka pania co robi zdjecia dzieciom cos na wzor Anne Gades takie dzieciaczki poprzebierane. Uwielbiam ogladac jej prace. Ostatnio przeszla szkolenie na fotografie noworodkowa. Przecudne zdjecia http://ewelinasimakowicz.blogspot.com/?m=1
ja miałam wielką ochotę na sesję brzuszkową ale widząc moje rozstępy zrezygnowałam więc robimy zdjęcia we własnym zakresie i tak jak Marika mam w planach sesję Zosi tak ok 4-5 tyg