reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Asiowo ślicznie ...kuzynka jeszcze mojej zrobiła taki od boku z lewej do prawej jakby koszyczek

.....właśnie moja coś wywinęła chyba na spokojnie dziś nie poczytam

reklama
Nika najpierw zobaczyłam zdjęcie a później poczytałam ale już sobie pomyślałam co nie co:-D:-D:-D:-D
kocior superowy tak jak wszystkie kociorki:-)
ja francuzy umiem czesać ale tylko i wyłącznie na sobie komuś za chiny nie uczeszę inna perspektywa:-p

Morka ja sobie chyba zrobię osobny album i wydrukuję zdjęcia Buni z twoimi opisami wszystkie razem powalają na łopatki!!!!:D

Morka Ty to powinnaś dziennik pisać i dawać go do czytania smutasom to napewno humory im się poprawią :-D
Ja już się nie mogę doczekać aż Jessi takie włosy będzie miała coby jej też jakieś fryzurki fajne wymyślać:tak: Oliś ma długie włoski, no ale nie będę z niego baby robić przecież :-p

To moje szczęście:

O jaaa! smoczek!!! :-D
Co za przerażenie w oczach! Żaby oczywiście ;-)
Ciekawe, ile się tam zmieści :-D

Pasibrzuch ja słyszałam że żaby podaje się dopiero od pierwszego roku?:)
Słodziasta dziewuszka:)

reklama
Do góry