reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gdzie nasze dzieciaki mogą miło spędzić czas?

Dziewczyny, czy możecie poradzić jakieś miejsce, gdzie można wyprawić dziecku urodziny? Może bawialnia (choć nie koniecznie). A może jakieś inne miejsce. Jakie macie pomysły?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, czy wszyscy tu pomarli?
Ponad rok temu pytałam o to, gdzie można dziecku wyprawić urodziny. Nikt nie odpowiedział.
Jesteśmy po udanych urodzinach. Były 19 grudnia 2015 w Eurece na Piotra Ściegiennego. Dzieciaki bardzo dobrze się bawiły. Polecam.
http://www.fundacja-eureka.edu.pl/?q=node/23
Zapłaciłam 400 zł za 14 dzieci. Mogło być za tę cenę do 15 dzieciaków. Zaprosiliśmy 19 ale pochorowały się.
W tym był tort z Cukierni domowej. Starczył dla dzieciaków i malutkim kawałku dla rodziców. Ważne, że nie musieliśmy płacić za każdą herbatkę czy kawę dla rodziców, jak w niektórych bawialniach. Eureka sama dostarczyła kawę, herbatę, gorącą wodę, kubeczki i talerzyki.
Ciastka dla rodziców i ciasto sami przynieśliśmy.
Dzieciaki bawiły się 2 godziny eksperymentami fizycznymi. Prowadzący świetnie to przedstawiał. Najpierw pokazywał na solenizancie, a potem dzieciaki robiły to samo. Wszystkie były ogromnie zainteresowane.

Najlepiej spędzać wolny czas z dziećmi na świeżym powietrzu, gdzie również możemy ćwiczyc z nimi naukę np. dodawanie. W dzisiejszych czasach pełych techniki nie da się odseparować dzieci od komputerów ale należy to dobrze wykorzystać. Świetnym sposobem jest platforma edukacyjna, o której dowiedziałam się po przeczytaniu tego artykułu- Link do: Artykuł: Edukacja przez zabawę - nie tylko w podróży - Dzieciaki w Plecaki - propozycje aktywnego spędzania czasu z dziećmi.

Ostatnia edycja:
a jakieś fajne miejsce na spotkanie z przyjaciółką? gdzie mama moze wypoic kawe a dzieci się pobawic?
są takie kawiarnir w szczecinie?

podpinam sie pod temat, również z żoną zastanawiamy sie nad takimi miejscami :) Widze, ze ten Artyz jest całkiem popularny, az tak bardzo go polecacie? :)

i byliśmy jeszcze w Orsoli, super miejsce! nie na obiad, tylko na kawkę i ewentualnie kanapke, ale można posiedziec a dzieci mają duża sale zabaw.

właściwie to znalazłam to miejsce z blogów takich dziecięcych, nie wiem,czy można tu wrzucac linki? jak coś to wykasuję. Ale jest tam kilka innych polecanych miejsc też

Link do: Orsola

Link do: Restauracje przyjazne dziecku w Szczecinie i w okolicy. - Maluch w podróży

jeszcze w galerii północ jest też fajny kącik zabaw ( w pizzerii- mają domek i nasz synek tam pol godziny przesiedział :) -a pizzę też mają dobrą)

wrzucajcie swoje miejsca , bo my nie mieszkamy typowo w szczecinie zbyt długo i nie wiemy gdzie chodzic :/ , na dworze teraz ciężko byc dłuzej z dziecmi, a nie chcemy zamykac się w domu.

reklama
reklama
Do góry