Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć,
chcemy gotować naszemu maluszkowi dania na parze i szukam jakiegoś dobrego parowaru.
Możecie coś polecić? Czy warto inwestować w drogie modele? Gdzie jest ten złoty środek?
ja osobiście kupiłam po prostu zwykłą wkładkę do gotowania na parze, pasuje praktycznie do każdego garnka (oprócz tych bardzo dużych), wyszło najtaniej i bardzo dobrze się sprawdza ;-)
Dziewczyny czy możecie polecić mi jakiś niedrogi parowar? W Biedronce jest teraz tanie urządzenie: Link do: Parowar Hoffen everyday z Biedronki (21.11) - Produkty z Marketu, no ale nie jestem pewna czy ono rzeczywiście jest dobre i się sprawdzi. Na co trzeba głównie zwrócić uwagę przy zakupie takiego urządzenia?
Dziewczyny ja polecam termimiksa! Wiem, że sprzęt drogi ale maja chyba 2 razy do roku raty 0%. Naprawdę warto! Jest również opcja gotowania na parze i to w dodatku w tym samym czasie w którym np gotujecie w naczyniu makaron czy ziemniaki.