G
Georgina
Gość
Hehe, Akozka, szalonaś
Musiałaś nieźle futrować tą swoją Królewnę
Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO Ksiezniczka niczym kluseczkaGratulacje dla Wojtysiowej i Marzki! Pewnie fajnie jest miec malucha przy sobie... Moze jutro tego doswiadczymy, na razie Marcin biega doniej do drugiego korytarza a mnie tylko raz tam zawiezli :-(
Dzieki za gratulacje! Paczek niezly, faktycznie ;-) A raczej kluska ;-)
Zdjecia mozna zobaczyc tu: Picasa Web Albums - Marcin Jerzy - Misia - Day one
Mea moze cos wybierzesz do listy ;-) Czekam na newsy od innych dziewczyn, bo nie mam sily nadrabiac.
GratulacjeGratulacje dla Wojtysiowej i Marzki! Pewnie fajnie jest miec malucha przy sobie... Moze jutro tego doswiadczymy, na razie Marcin biega doniej do drugiego korytarza a mnie tylko raz tam zawiezli :-(
Mea moze cos wybierzesz do listy ;-) Czekam na newsy od innych dziewczyn, bo nie mam sily nadrabiac.
Gratulacje dla Wojtysiowej i Marzki! Pewnie fajnie jest miec malucha przy sobie... Moze jutro tego doswiadczymy, na razie Marcin biega doniej do drugiego korytarza a mnie tylko raz tam zawiezli :-(