J
jaśminowastaraczka
Gość
Brałaś od owulacji taką dawkę2x besins i 2x duphaston
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Brałaś od owulacji taką dawkę2x besins i 2x duphaston
3 dni po zastrzyku zaczęłam braćBrałaś od owulacji taką dawkę?
@olka11135 jest chyba jedynym przypadkiem, który znam (albo innych sobie nie przypominam), której test wykrył betę 1,8 i ona rzeczywiście dalej szła w górę. Jak to możliwe? Nie wiemwątpię . Testy nie wykrylyby bety tak niskiej . A jakis cień jest dziś trzeci dzień.
Nie ma, bo czekamy niektóre na betę, wtedy będziemy zakładaćCzy jest już może forum z testowaniem styczniowym?
Ojaaa, ale cudownieSą wyniki![]()
Ale Jeśli ktoś już wie na 100% że będzie w styczniu testował to może założyć! Zachęcamy!Nie ma, bo czekamy niektóre na betę, wtedy będziemy zakładaćjeszcze zostały 2 dni grudnia
![]()
A jak dla mnie poszłabym jutro i zrobiłabym jeśli rano będzie pozytywny test. Dla mnie beta startuje dopieroU mnie niestety beta 4.
Też bym poszła, dla świętego spokoju. U mnie beta była 6 a już kreskę na teście było widać więc kto wie…A jak dla mnie poszłabym jutro i zrobiłabym jeśli rano będzie pozytywny test. Dla mnie beta startuje dopiero![]()
Trzymam kciukiOjaaa, ale cudowniegratuluję ! I zazdroszczę
czekam na moje wyniki.