reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny czy jak wczoraj na teście była jakiś tam cien to dziś powinien być dużo mocniejszy?
Oczywiście zapas testów nie pozwolił mi być cierpliwa i musiałam zacząć. Wczoraj widziałam taki cień cienia dziś jest taki mocniejszy ale myślę że powinien bardziej zrobić się wyraźny po tylu godzinach 🙁
Nie musi być mocniejszy jeśli to sam początek ciąży. U mnie w pierwszej ciąży beta wyniosła 2.2 a po 48h 7.7 więc to cały czas mniej niż 10 i czułość testów.

reklama
Dziewczyny czy jak wczoraj na teście była jakiś tam cien to dziś powinien być dużo mocniejszy?
Oczywiście zapas testów nie pozwolił mi być cierpliwa i musiałam zacząć. Wczoraj widziałam taki cień cienia dziś jest taki mocniejszy ale myślę że powinien bardziej zrobić się wyraźny po tylu godzinach 🙁
A zdjęcie?
Beta startuje od zera, trochę czasu trwa zanim się rozkręci. A test sikany to tylko kawałek papieru, raz się wybarwi lepiej raz słabiej. Raz więcej pijesz i rozrzedzasz hormon w moczu, raz pijesz mniej... Intensywność kreski nie powie nam czy z ciążą jest ok.

Pokaż 😆

Na żywo widać ją buzo lepiej.

Załączniki

• a44a0b39-b117-4bbb-9fbe-2523f2d1d3e1.jpeg
    a44a0b39-b117-4bbb-9fbe-2523f2d1d3e1.jpeg
    23 KB · Wyświetleń: 160
Ja się właśnie obudziłam i śniło mi się że zrobiłam test jakiś nowej firmy i tam wyszła druga kreska i pisało na nim że jest 30% kreski, że to jakaś nowa technologia. Chciałam Wam zrobić zdjęcie ale zgubiłam telefon i z nerwów się obudziłam 🤣 Więc pewnie też będzie biało. Narazie nie wychodzę z łóżka bo młody śpi na mnie a wolałabym go nie budzić tak wcześnie 🫣
dzień przed zrobieniem testu śniły mi się wyraźne kreski. Wyśniłam je więc kto wie xd

Przypomnij który to dpo ? Ja tu nie widzę nic , jeszcze się całkiem nie obudziłam , może temu 🫣
ja pewnie widze to co chce widzieć ...
Ogólnie jakość się popsuła po wstawieniu zdjęcia .
Nie wiem ile po owu bo u lekarza byłam 11 grudnia i był pęcherzyk dominujący i lekarz mówił że pęknie dziś albo jutro . Jutro jestem do niego umówiona po skierowanie na betę i jak by wyszla pozytywna to w piątek ma mi heparyne włączyć.

reklama
Do góry