hejcz
Fanka BB :)
Dziewczęta, jeśli któraś z Was ma potrzebę ufarbowania włosów, a tymczasowo (jak ja) jest w dołku finansowym to -> Ankieta farbowanie włosów - znajome
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Teraz wypełniałam ankietę o pieluszkach, może tym razem się uda...
. Nie wiem komu i w co wierzyć. Trochę się w tym pogubiłam... Kasiarem mysmy ju w styczniu rezerwowali, bo pozniej to jest katastrofa zeby cos znalezc.Ale trzymam kciuki zeby wam sie udaloI Jasia nie traktuja jako osoby za ktora trzeba placic.
I czemu nie wiesz kiedy bedzie glodna?Nie macie stalych godzin do jedzenia?I czemu w dzien mm nie wchodzi w gre?
to widze że u nas podobnie mi kazała kupić ten bebilon a okazało się że jest na recepte której nie dała ja nie wiem o czym ona myśliNie pomogę, bo sama nie wiem od czego u nas ta wysypka. Już od 2 mcy jesteśmy na Bebilonie Pepti, który wg lekarki miał pomóc na wszystko, a wysypka ciągle się sypie. Raz jest lepiej a raz gorzej. obecnie jest fatalnie - Ida ma niesamowicie suchą skórę na rączkach i nóżkach. Lekarka dalej twierdzi, że to alergia na mleko, ale jakoś nie wierzę.
to może zamiast peti lepszy będzie HA