Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmmm co tak pusto? pewnie każdy siedzi na swoich grupach...

Witam się z kawusią i ja.;-)
Nocka ok.
Dziś jednak wezwę lekarza do domu. Mati wciąż gorączka:-(.
Missi o ile dobrze pamiętam to Stu latek w zdrowiu Tobie należy życzyć! I żeby ten Twój chłop Cię zrozumiał i żebyście się dogadali! I córeczki! I kasiory!
Plecy się odzywają...masakra. Oby nie dostać ataku rwy..brrrr Już sie faszeruję zapobiegawczo. Matko jak tak dalej pójdzie to za 10 lat żołądka nie będę miała...
Aluśka w łeb tego Twojego. Mati butelkowy choruje raz na rok. Daniel pierś(choć krótko) non stop jakieś katary!
Muszę doczytać co komu jeszcze miałam he he
nie tabsy tylko masuj od plecow przew posladek do kolana (tak jak promieniuje przy rwie) jakims naproxenem albo innym zelem p/zapalnymPlecy się odzywają...masakra. Oby nie dostać ataku rwy..brrrr Już sie faszeruję zapobiegawczo. Matko jak tak dalej pójdzie to za 10 lat żołądka nie będę miała...
zaczyna sie... i potrafi narobic halasu wiecej niz mlot pneumatyczny... po chwili ze smiechu do placzu i od nowa...hejka
a Amanda o byle g..wno wpada w taką histerię że aż dziwne że policja nas nie odwiedziła
staram sie spokojnie do niej "podchodzić" a ta się drze i rzuca jak opętana i tak po kilka razy dziennie![]()
na pewno to dlatego!! oj, te chlopy...Cristalrose, Antylopka nad tym wybraniem się do CZD też rozmyślam ale mój P nie jest przekonany
twierdzi że ona dlatego choruje tak często bo za krótko karmiłam ją piersią![]()
to tak jak u mnie, do przedszkola jako jedna z nielicznych przychodze z pojedynczym wozkiem... A Adam uwielbia podwojny wozek u niani, ktory dzieli z kolega, hehe, bawia sie na spacerze w a-ku-ku i nie marudzi, ze siedzi, bo mu sie nie nudziainah wózio super. mi sie bardzo baby joggery podobają :-) w Pl tych podwójnych, zgrabnych wózków jest niestety o wiele mniej niż tutaj.
moj jak zaczyna wariowanie, to zawsze wieczorami i potem trudniej dzieciaki uspic. z drugiej storny jak wraca o 18, to wczesniej niz wieczorm sie nie da...Co ja to chciałam...A niepamiętam..A mój Pan Mąz się bawi z Fifkiem i ten rechocze. Tylko czemu na noc??