reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

kategor czyżby gorszy dzien...:sorry2: widać M tez nie w humorze:zawstydzona/y:... pogadacie w domu, on pewnie wyładował swoja złość na Jacka nie dając Ci go do telefonu ...co akurat nie było najfajniesze bo ukarał go Tobą ale to sobie z pewnością wyjaśnicie. Powodzenia u lekarza, nie denerwuje się, może popros o jakies zwolnienie choć na pare dni, przydałaoby się:tak: swoja droga to ja cię bardzo podziwiam że z Twoim nienajlepszym samopoczuciem ty jeszcze śmigasz do pracy:sorry2:
Tak moje dziecko zdecydowanie nie nalezy do aniołków, trochę mnnie nerowo nadwyrężył przez te 2 mies, wierzę że przedszkole jakoś to ustabilizuje i nam na nowo pozwoli za soba zatęsknic przez te pare godzin:tak:a On sam będzie miał towarzysto rówiesników i zajęcia w przedszkolu.

reklama
Ale to mnie tak nie martwi jak te sprawy prywatne:-:)-:)-( Bardzo się z mężem kochamy i bardzo rzadko się kłócimy, a tu taki zonk:-( Strasznie mi jest przykro. Staram się być dobrą i mądrą mamą ale jak widać czasami starania nie wystarczą...
no i własnie to ono sa najwazniejsze choćby nie wiem jakie sukcesy w pracy sie osiągało, zdrowie i rodzina na 1 miejscu!!!
A czym sie dokładnie zajmujesz, to juz tak z ciekawości:p

kurde a ja na lewym boku dostaję jakiejś albo palpitacji serca, albo jakby zaraz mialo stanąć.... więc często przerzucam się na prawy.

Wiolcia wszystkiego wszystkiego na pewno nie mam:) nie mam dla siebie odpowiedniej piżamy chociażby, czy laktatora o ktrórym piszecie,

smoczki buteleczki kosmetyki waciki pieluchy patyczki i milion innych rzecy kupiłam w sobote, łózeczko z materacykiem, kocyki, beciki, i tym podobne mam po siostry córci, w sumie najpoważniejszy mój zakup to wóżio....ale według listy już prawie jestem gotowa:D

O choinka Ewwe jak dla mnie to ty masz już wszystko wszystko :) ja dla siebie mam tylko jedną koszulę do karmienia i tyle. Zakupy planuję rozpocząć po 19 września (wypłata;) ) Łóżeczko kupić pod koniec września a wózek to przed narodzinami Krzysia.

no i własnie to ono sa najwazniejsze choćby nie wiem jakie sukcesy w pracy sie osiągało, zdrowie i rodzina na 1 miejscu!!!
A czym sie dokładnie zajmujesz, to juz tak z ciekawości:p

Sarka - pracuję w branży szkoleniowej w firmie specjalizującej się głównie w szkoleniach z górnej półki informatycznej, firma ma 7 ośrodków w całym kraju i szefuję ośrodkowi katowickiemu. A wykształcenie mam podobne do Twojego pewnie, bo dawno temu skończyłam pedagogikę (resocjalizacyjną) ale w życiu nie pracowałam w tym zawodzie. Jestem też tłumaczem j.francuskiego, ale to już taka poboczna działalność którą jakoś ostatnio bardzo zaniedbuję ( i niespecjalnie lubię jeśli mam być szczera).
Mój M kocha Jacka nad życie - zresztą z wzajemnością - ale w takich sytuacjach... Nie jest ojcem biologicznym Jacka, chociaż wychowuje go od kiedy mały ma 1/2 roku i w takich sytuacjach zawsze ciśnie mi się na usta pytanie: czy tak samo zachowałbyś się gdyby Jaca był Twoim biologicznym synem...? Na szczęście nigdy nie wypowiedziałam tego głośno, bo chyba nie ma zdania, które mogłoby go bardziej zranić...:-(

Rany ewwe, nie dobijaj mnie jeszcze Ty...:-D Ja nie mam absolutnie NIC!!! No, mama kupiła mi 2 szt body miesiąc temu. Nie mam nawet planów kiedy to wszystko kupię...

kategor ee kupe czasu mamy jeszcze:) zdążysz, tylko po prostu ja w gorącej wodzie kąpana jestem.... jeszcze z miesiąc temu pisałam że nic nie mam, ale u mnie jest zagrożenie porodem przedwczesnym więć mimo wszystko ja muszę mieć spokojną głowę że wszystko mam, a nie że potem mąż będzie biegał, kupował w pośpiechu byle co... A u nas to jest tak że ja wybieram, pokazuję, i po akceptacji - działam:)

Swoją drogą ja wiedziałam, że jak kupię jedną rzecz - to od razu kupię wszystko , i nie mysliłam się... dłuugo nic małemu nie kupywałam, moje pierwsze zakupy, jakieś tam bodziaki, i oszałałam:)

Ewwe ja mam podobnie. wiem, że jak już pojadę na zakupy, to kupię wszystko. I coś mi się wydaje, że to będzie w tym miesiącu, tylko czekam na wypłatę.

Kochane, dziękuję za gratulacje !! Ja od wczoraj północy jestem w Karpaczu :) Dziś od rana niestety pada :( ale ja się nie przejmuje, bo zaraz idę na basen hotelowy :)))) Buziaki zostawiam !

reklama
Do góry