Dziewczyny popuchłam cała - dłonie, stopy, twarz, kolana i do tego bolą mnie strasznie nogiCzy to jest normalne w ciąży??
Wiolciu - niestety normalne:-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny popuchłam cała - dłonie, stopy, twarz, kolana i do tego bolą mnie strasznie nogiCzy to jest normalne w ciąży??
też tak myśleliśmy i zaczęliśmy skręcać oglądając wczoraj mecz. Dobrze, że Wiki była przejęta sprawą, bo się okazało, że to francuskie łóżeczko skręca się w określonej kolejności, bo inaczej się nie da....
odstaw sól, bo zatrzymuje wodę o organizmie, ja od lata już nie używamDziewczyny popuchłam cała - dłonie, stopy, twarz, kolana i do tego bolą mnie strasznie nogiCzy to jest normalne w ciąży??
nasze polskie to M skręcił w kilka minut, a to?? idiotyzm, muszą być dwie osoby, bo trzeba trzymać przeciwległe boki, jeszcze nie ma tych śrub, jak u nas, które same naciągają.... w ogóle bez pomyślunku zrobioneO, Francuzi to sobie zawsze pokomplikują życieNasze łóżeczko stanęło w parę minut. Ale naprawdę nie było w tym filozofii - cztery boki i dno.
ja na obiad robię dziś chili con carne z wołowiną, bo nie mam ryby w zamrażalce... ;-/ a owoce morza wczoraj zrobiłam, więc postu dziś nie będzie u mnie...