reklama
kasiarem1
Fanka BB :)
witam chwile spokoju mam bo diabołek spi ktoś mi chyba dziecko podmienił bo tak wymusza noszenie na rekach ze nic nie moge robić ak sie drze horror a za chwilke jest taka słodka i sie uśmiecha aż bym ją zjadła ogólnie mam zły dzień łapie mnie dół związany z samotnością i bezradnością to chyba ta pogoda
hejka dziewczyny!
współczuję choróbek i smutasków!
ja ostatnio czuję się jakaś wypompowana i ciężko mi się zabrać do pisania, taki upał to bym najchętniej w wodzie siedziała, ale ja z moją tuszą nie pokażę się ani na plaży ani na basenie!
wczoraj wywaliłam pół szafy do śmietnika, a co lepsze ubrania postaram się wystawić na all, tylko samo pstrykanie fotek i opisywanie zajmuje tyle czasu że nie wystawię tego na raz dużo... a gdzie by jeszcze dzidziowe też mogłabym powystawiać (dla was nie proponuję, bo chyba rozmiarówką nie nadążamy (niuńci zakładam jeszcze niektóre rzeczy 62 a jeszcze widzę długo może zakładać 68-74), więc mam tylko parę rzeczy z których Wiktoria wyrosła i moja bratanica nie zdążyła już założyć, bo mimo że młodsza to jest dużo większa
coś czuję, że to po niej Wiktoria teraz będzie otrzymywała ubranka
współczuję choróbek i smutasków!
ja ostatnio czuję się jakaś wypompowana i ciężko mi się zabrać do pisania, taki upał to bym najchętniej w wodzie siedziała, ale ja z moją tuszą nie pokażę się ani na plaży ani na basenie!

wczoraj wywaliłam pół szafy do śmietnika, a co lepsze ubrania postaram się wystawić na all, tylko samo pstrykanie fotek i opisywanie zajmuje tyle czasu że nie wystawię tego na raz dużo... a gdzie by jeszcze dzidziowe też mogłabym powystawiać (dla was nie proponuję, bo chyba rozmiarówką nie nadążamy (niuńci zakładam jeszcze niektóre rzeczy 62 a jeszcze widzę długo może zakładać 68-74), więc mam tylko parę rzeczy z których Wiktoria wyrosła i moja bratanica nie zdążyła już założyć, bo mimo że młodsza to jest dużo większa
gabriellao0
Ja...
a my dwa dni na działce
chłodno fajnie, Adaś zadowolony, starsza też
chyba zaczyna mnie zbierać na domek, ale nim zbierze mnie na dobre to minie pewnie z 10 lat
chłodno fajnie, Adaś zadowolony, starsza też
chyba zaczyna mnie zbierać na domek, ale nim zbierze mnie na dobre to minie pewnie z 10 lat
krolcia
Uff. Gorąco!
Kurczę mam ten strój na chrzest na ciepły dzień, a tu widzę z dnia na dzień zapowiadają coś innego na przyszłą niedzielę
. Raz miało być około 30 stopni, innym razem deszcz i zimno, dziś widziałam w zapowiedzi burze z deszczem ale ciepło. I D...a!!!! Już nie wiem w co go ubiorę!:-(
Kurczę mam ten strój na chrzest na ciepły dzień, a tu widzę z dnia na dzień zapowiadają coś innego na przyszłą niedzielę

sarka
trójkowa mama
u nas z pogoda nigdy nic pewnego....dziś tak, jutro może być inaczej mimo jakiś tam prognoz...Uff. Gorąco!
Kurczę mam ten strój na chrzest na ciepły dzień, a tu widzę z dnia na dzień zapowiadają coś innego na przyszłą niedzielę. Raz miało być około 30 stopni, innym razem deszcz i zimno, dziś widziałam w zapowiedzi burze z deszczem ale ciepło. I D...a!!!! Już nie wiem w co go ubiorę!:-(
No upalisko dzis straszne było, nawet mnie ciepłolubna w penym momencie z nóg zwaliło
Jako że przeżyłam koszmar tak więc od jutra zabieram się znowu za dietę,....
cristal no nie zazdroszcze chorego gardła, dopiero co ja katusze przeżywałam, miałam paskudna angine ropną:/// wcale to nie oznacza że Cypiano też załapie po prostu musisz uważać, nie tulić, nie całować - wiem to dtrasznie trudne i dołujące
reklama
cristalrose
Sarka, czy ty czasem nie masz w domu poszerzających luster?....bo głupoty wypisujesz;-)
Dzięki Sarka, jutro Cebion kupię. No staram się nie nachylac , nie całowac itp. ale najgorsze, że zarazic go mogłam zanim pojawiły się objawy :/ Ehhhh, zobaczymy....
Dzięki Sarka, jutro Cebion kupię. No staram się nie nachylac , nie całowac itp. ale najgorsze, że zarazic go mogłam zanim pojawiły się objawy :/ Ehhhh, zobaczymy....
Podziel się: