reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Aaaaa zapomnialam dodac ze wczoraj bylo pierwsze sciecie.Tzn musialam obciac troche wlosow Jasiowi bo wlazily mu juz do oczu no i tez jest goraco:tak:A co sie przy tym napocilam:tak:Nie jest latwo scinac wlosy u takiego baka:tak:

witam chwile spokoju mam bo diabołek spi ktoś mi chyba dziecko podmienił bo tak wymusza noszenie na rekach ze nic nie moge robić ak sie drze horror a za chwilke jest taka słodka i sie uśmiecha aż bym ją zjadła ogólnie mam zły dzień łapie mnie dół związany z samotnością i bezradnością to chyba ta pogoda

hejka dziewczyny!
współczuję choróbek i smutasków!
ja ostatnio czuję się jakaś wypompowana i ciężko mi się zabrać do pisania, taki upał to bym najchętniej w wodzie siedziała, ale ja z moją tuszą nie pokażę się ani na plaży ani na basenie! :no:
wczoraj wywaliłam pół szafy do śmietnika, a co lepsze ubrania postaram się wystawić na all, tylko samo pstrykanie fotek i opisywanie zajmuje tyle czasu że nie wystawię tego na raz dużo... a gdzie by jeszcze dzidziowe też mogłabym powystawiać (dla was nie proponuję, bo chyba rozmiarówką nie nadążamy (niuńci zakładam jeszcze niektóre rzeczy 62 a jeszcze widzę długo może zakładać 68-74), więc mam tylko parę rzeczy z których Wiktoria wyrosła i moja bratanica nie zdążyła już założyć, bo mimo że młodsza to jest dużo większa :) coś czuję, że to po niej Wiktoria teraz będzie otrzymywała ubranka

wrublik, tu na forum jest tez dział 'Sprzedam' - możesz tam wstawić rzeczy do sprzedania:) kto wie, może szybciej znajdą nabywcę niż na allegro. Ja tu od czasu do czasu zaglądam i nawet cos dla małego jakiś czas temu kupiłam.

Uff. Gorąco!
Kurczę mam ten strój na chrzest na ciepły dzień, a tu widzę z dnia na dzień zapowiadają coś innego na przyszłą niedzielę:wściekła/y:. Raz miało być około 30 stopni, innym razem deszcz i zimno, dziś widziałam w zapowiedzi burze z deszczem ale ciepło. I D...a!!!! Już nie wiem w co go ubiorę!:-(

Uff. Gorąco!
Kurczę mam ten strój na chrzest na ciepły dzień, a tu widzę z dnia na dzień zapowiadają coś innego na przyszłą niedzielę:wściekła/y:. Raz miało być około 30 stopni, innym razem deszcz i zimno, dziś widziałam w zapowiedzi burze z deszczem ale ciepło. I D...a!!!! Już nie wiem w co go ubiorę!:-(
u nas z pogoda nigdy nic pewnego....dziś tak, jutro może być inaczej mimo jakiś tam prognoz...

No upalisko dzis straszne było, nawet mnie ciepłolubna w penym momencie z nóg zwaliło;) napiłam sie piwa przed obiadem (grillem) i pion mi sie lekko załamywał hehehe:pp no i mimo zapewnień jednak wskoczyłam dobasenu:/ wcale nie chciałam, wierzcie mi, czułam się fatalnie ale dziecko moje tak nalegało że nie mogłam odmówić, straszna miał radochę, myślałam że się ze wstydu spale i to przed siostrą, meża dobrze że akurat nie było!
Jako że przeżyłam koszmar tak więc od jutra zabieram się znowu za dietę,....

cristal no nie zazdroszcze chorego gardła, dopiero co ja katusze przeżywałam, miałam paskudna angine ropną:/// wcale to nie oznacza że Cypiano też załapie po prostu musisz uważać, nie tulić, nie całować - wiem to dtrasznie trudne i dołujące:( i najlepiej czynności gdzie się nad nim długo pochylasz, typu karmienie, kapanie to rób w maseczce. Ja tak pierwsze 3 dni postepowałam, no i wzmacniaj go dodatkowo Cebionem badź Juvitem C, tak profilaktycznie, wierz mi u nas co rusz ktoś chory jak nie Wiktor to M, to ja, mala odpukać jakoś się trzyma, tego i Wam zyczę!

reklama
Sarka, czy ty czasem nie masz w domu poszerzających luster?....bo głupoty wypisujesz;-)
Dzięki Sarka, jutro Cebion kupię. No staram się nie nachylac , nie całowac itp. ale najgorsze, że zarazic go mogłam zanim pojawiły się objawy :/ Ehhhh, zobaczymy....

Do góry