Sabi32
Fanka BB :)
Bola mnie sutki, ale nie jakos tragicznie...swedzenia nie czuje jeszczeJej od wczoraj strasznie bolą mnie sutki, normalnie pieką, swedza i bolą. Dłuższy czas miałam spokój z piersiami aż do wczoraj. Też tak macie???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bola mnie sutki, ale nie jakos tragicznie...swedzenia nie czuje jeszczeJej od wczoraj strasznie bolą mnie sutki, normalnie pieką, swedza i bolą. Dłuższy czas miałam spokój z piersiami aż do wczoraj. Też tak macie???
O ja nie...ja chce gume orbit! Mietowa! Pozno obiad mialam i sie tak napchalam, ze jak o jedzeniu pomyśle, to mam dziwny odruchDobra robię tosty, któraś chętna?![]()
Moja dzidzia od 2 dni chyba śpi, bo ani jednego małego kopniaczka mi nie zaserwowała.. :|O ja nie...ja chce gume orbit! Mietowa! Pozno obiad mialam i sie tak napchalam, ze jak o jedzeniu pomyśle, to mam dziwny odruchi soczek pomaranczowy..o.
Dzidzia dzis kopie dużo, jakież to miłe uczucie![]()
Ja chodzę spać późno Ale szybko się kapie i wypoczywam przed tv [emoji4] Ale spanie mam śpię jak zabitaMoja sie tak ostatnio chyba przekrecila i malutko ja czulamaz sie wystraszylam. Duzo miejsca jeszcze maja, to szaleja
Motylkowe szybciutko spac idzieszja ostatnio cierpie na bezsennosc, chodze spac po polnocy, a nawet o 1....