motylkowelove
Fanka BB :)
Ja coli nie pije teraz tez
ale wszystko mozna z umiarem , czemu nie
Jeju jak się rozkopala haha chyba gola kopie
Jeju jak się rozkopala haha chyba gola kopie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To niech się zainteresuje jak to jest robione, a dopiero potem Ci zabraniaJa wczoraj byłam z moim facetem na kolacji i oczywiście on pił piwko a ja lemoniadę cytrynową i tak do niego mówię : wiesz napiłabym się piwa..
I słyszę : jest bezalkoholowe, ale ja bym nie ryzykował niby 0% a to różnie jest.. zwłaszcza że tak się staraliśmy o maluszka.
No wiec posłuchałam i wytrzymamw sumie alkohol nie najważniejszy. Cieszę się że mogę pic sok pomarańczowy
w ciąży stałam się jego fanką
Dziewczyny powiedzcie mi czy wyprawka ciuszków za 200zł - 70 sztuk ubranek, opłaca się?
Niby są w stanie idealnym. Dziewczyna jutro ma mi jeszcze więcej zdjęć podesłać. Sukieneczki/ spodenki/ bodziaki/ koszulki itd. Z kolei inna sprzedaje 200szt za 200zl i jak już tak dużo to tez w sumie mogą być już jakieś niefajne.
Znalazłam również cudowny kombinezon który jutro kupuje![]()
Oby, naiwnie wierzę że jutro uda mi się pójść do pracy....@Julianna_Szcz ojoj..mnie wczoraj tak nawala jakby kolka ale nie kolka. Taki bol. No ale to nic w porównaniu z Twoimi, mysle ze jak sie pooszczedzasz, polezysz duzo to bedziesz sie czula lepiej:*