reklama
Nie możemy tak myśleć, bo zwariujemy. Znajoma straciła dzieciątko tydzień przed porodem i nie była w stanie nic zrobić. Mała udusiła się pępowiną. Strach będzie nam towarzyszył aż do porodu ale musimy zachować zdrowy rozsądek i w miarę normalnie funkcjonować. Wszystko będzie dobrze i tak musisz myśleć i się nastawiać!

Ja jak rodzilam to obie coreczki byly owiniete jedna raz a druga dwa razy i nawet nie wiedzialam tego :) druga corka nawet odrazu nie plakala i sie troche wystraszylam.

reklama
Cześć dziewczęta!

Dobrze, że nasze forum poszło w pozytywną stronę, oby tak do końca!

Czytam, że większość z Was już powiedziała o ciąży, ja z uwagi na doświadczenia nie będę nikomu mówić dopóki sami się nie domyślą. W ostatniej ciąży powiedzieliśmy dzieciom (11 i 9lat) i później było bardzo przykro...

Miłego dnia!

Dzień dobry wszystkim :)
Ja swoim dzieciom też nie powiedziałam ale ktoś inny im powiedział bo młodszy ostatnio do dziadka "kupisz mi dzidzie braciszka" a dziadek powiedział że mama kupi hehe i wczoraj się dowiedziałam że dzieci mówią że będą mieli braciszka hehe

Ja też mam 26 lat :)

I fakt że denerwować się będziemy do końca porodu bo raz bardziej się rusza raz prawie wcale i po porodzie też hehe taki los matek :)

To nie przejdzie :) bo zaraz beda pytania co mi jest czy bylam u lekarza itd :) wczoraj mialam wymowke bo wracalam autem do domu, dzis zostajemy u tesciowej na noc bo jutro o 7 musze byc na policji :(
Na zęba antybiotyk xD no chyba ze chcesz juz powiedziec ;-) wiem ze jak ja teraz 'zaskocze' i bede znowu w ciazy to bede odwlekac jak najdluzej

reklama
Na zęba antybiotyk xD no chyba ze chcesz juz powiedziec ;-) wiem ze jak ja teraz 'zaskocze' i bede znowu w ciazy to bede odwlekac jak najdluzej

Tzn swojej mamie wole troche odwlec bo ona lubi sie wygadac wszystkim :) kolezankom jak najdluzej a najlepiej wogole dopoki sie nie domysla same :)

Ojej a co się stało że musisz na policję jechać?

Niestety takiego mam tate ze wlasne dzieci na policje podaje, ale pewnie jesli bede mogla to odmowie skladania zeznan bo stres teraz jest mi jak najmniej potrzebny i troche szkoda czasu, ostatnio zeznawalam 4 godz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry